Ивана е като разбита след предателството на уж близкия си човек!

Тежко предателство буквално смаза певицата Ивана, която е повече от разочарована от постъпката на уж близък до нея човек. Примата на поп фолка още не успява да се отърси от болката след удара и се е зарекла, че това ще й бъде като обица на ухото. А самата тя още повече ще се затвори за света и човеците край себе си.

Всичко тръгва оттам, че Ивана проявила доброта и човечност, и откликнала на молбите на свой приятел хотелиер. Човекът бил закъсал финансово и направил пътека до Ивана, с молба да му "спаси живота" като му даде заем от 100 000 лева. След кратък размисъл и разговор с юристите си, Ивана преценила, че на този етап може да се лиши временно от сумата. И най-коректно я предоставила на бизнесмена.

[caption id="attachment_312689" align="alignright" width="300"]Ивана се зарече да допуска само броени хора до себе си оттук нататък Ивана се зарече да допуска само броени хора до себе си оттук нататък[/caption]

Както обикновено става в България обаче, онзи взел парите и само дето не целунал подметките на Ивана от благодарност. След което изчезнал яко дим. Нито отговарял на обажданията по телефона си, нито можел да бъде открит в хотела си. Той направо се изпарил, сублимирал. А Ивана осъзнала, че е жестоко измамена и може да види 100-те си бона през крив макарон.

"Постъпката на този мъж е отвратителна. А Ивана е бясна. Но не толкова заради парите, макар че 100 000 са си внушителни тя ги е изкарала с месеци безсънни нощи по заведения и много работа. Не парите обаче са най-голямата й болка, а фактът, че е предадена безсрамно и то от човек, когото е считала за свой приятел. От това боли трижди повече, отколкото от каквито и да било парични загуби", коментират близки до певицата на народа Ивана.

След този подъл ход от страна на "приятеля" й хотелиер, тя се отдръпнала още повече от хората и се зарекла, че най-накрая трябва да й дойде акълът и да общува само с проверени и изпитани с времето познати и приятели. "Ивана е силна и ще преодолее обидата, но жалко за измамника, който цял живот ще си остане нищожество", убедени са близки до певицата.