Тежко предателство смаза Ивана!

Тежко предателство смаза Ивана!
4.6 (92.5%) 8 votes

Ивана е като разбита след предателството на уж близкия си човек!

Тежко предателство буквално смаза певицата Ивана, която е повече от разочарована от постъпката на уж близък до нея човек. Примата на поп фолка още не успява да се отърси от болката след удара и се е зарекла, че това ще й бъде като обица на ухото. А самата тя още повече ще се затвори за света и човеците край себе си.

Всичко тръгва оттам, че Ивана проявила доброта и човечност, и откликнала на молбите на свой приятел хотелиер. Човекът бил закъсал финансово и направил пътека до Ивана, с молба да му „спаси живота“ като му даде заем от 100 000 лева. След кратък размисъл и разговор с юристите си, Ивана преценила, че на този етап може да се лиши временно от сумата. И най-коректно я предоставила на бизнесмена.

Ивана се зарече да допуска само броени хора до себе си оттук нататък

Ивана се зарече да допуска само броени хора до себе си оттук нататък

Както обикновено става в България обаче, онзи взел парите и само дето не целунал подметките на Ивана от благодарност. След което изчезнал яко дим. Нито отговарял на обажданията по телефона си, нито можел да бъде открит в хотела си. Той направо се изпарил, сублимирал. А Ивана осъзнала, че е жестоко измамена и може да види 100-те си бона през крив макарон.

„Постъпката на този мъж е отвратителна. А Ивана е бясна. Но не толкова заради парите, макар че 100 000 са си внушителни тя ги е изкарала с месеци безсънни нощи по заведения и много работа. Не парите обаче са най-голямата й болка, а фактът, че е предадена безсрамно и то от човек, когото е считала за свой приятел. От това боли трижди повече, отколкото от каквито и да било парични загуби“, коментират близки до певицата на народа Ивана.

След този подъл ход от страна на „приятеля“ й хотелиер, тя се отдръпнала още повече от хората и се зарекла, че най-накрая трябва да й дойде акълът и да общува само с проверени и изпитани с времето познати и приятели. „Ивана е силна и ще преодолее обидата, но жалко за измамника, който цял живот ще си остане нищожество“, убедени са близки до певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Тежко предателство смаза Ивана!”

  1. Анонимен

    апр. 14. 2014

    🙂

  2. ДЯДКА

    апр. 14. 2014

    всеки може да се разочарова от някой кофти „приятел“, а парите винаги развалят приятелството. Жалко за Ивана, това ще й е за урок-днес пари назаем не се дават

Добавете коментар