Диляна Попова най-сетне проговори след скандала с Асен Блатечки и жена му!

След скандала с Асен Блатечки и съпругата му Катерина, манекенката Диляна Попова най-после проговори. Тя обаче не го направи пред медиите, а пред хората, посредством страницата си във Фейсбук. Очевидно е, че писанията в пресата са се отразили зле на красавицата, която изведнъж избухна: "Съжалявам! Но не сте длъжни да ме харесвате!".

[caption id="attachment_312705" align="alignright" width="300"]Диляна Попова не издържа и проговори пред цялото общество Диляна Попова не издържа и проговори пред цялото общество[/caption]

Диляна Попова написа, че в живота си е правила много грешки и вероятно ще продължи да прави такива, но никой не е задължен да я разбира, прощава или харесва. Тя е категорична, че умее да живее в реалността, а летенето из облаците не е нейното амплоа. "Не съм велика и не се счетам за такава. Аз съм човек и преди всичко жена. Греша като всеки човек, но и си признавам грешките. Затова може да ме съдите, но това съм аз. Може да съжалявам за много неща, но нямам силите да ги променя", открито призна Диляна Попова.

След това откровение се очаква съвсем скоро тя да даде официално изявление пред медиите, като разбира се, заедно с нея ще се включи и самият Асен Блатечки, от когото хубавицата чака първото си дете. Диляна Попова не издържа и първа проговори след скандала, защото както винаги, тя бе обвинена в най-големия грях като злодейката, отмъкнала мъжа от семейството му.

"Диляна Попова е виновна без вина. Тя и Асен Блатечки се влюбиха. Какво да направим сега, да ги линчуваме ли?! Дори Катерина Горанова - жената на Асен, прие факта нормално и с целия здрав разум, който притежава. За някои неща няма как да се противопоставяш в живота, те се случват сами и помитат всичко, стоящо на пътя им. Такъв е и случаят с любовта между Диляна Попова и Асен Блатечки", коментират близки до младата двойка актьори.

Остава само те официално да признаят връзката и съжителството си, за да може най-сетне да си отдъхнат. Защото, както знаем отлично, "чудото" трае само три дни.