Бременната Диляна Попова: Сори, не сте длъжни да ме харесвате!

Бременната Диляна Попова: Сори, не сте длъжни да ме харесвате!
5 (100%) 4 votes

Диляна Попова най-сетне проговори след скандала с Асен Блатечки и жена му!

След скандала с Асен Блатечки и съпругата му Катерина, манекенката Диляна Попова най-после проговори. Тя обаче не го направи пред медиите, а пред хората, посредством страницата си във Фейсбук. Очевидно е, че писанията в пресата са се отразили зле на красавицата, която изведнъж избухна: „Съжалявам! Но не сте длъжни да ме харесвате!“.

Диляна Попова не издържа и проговори пред цялото общество

Диляна Попова не издържа и проговори пред цялото общество

Диляна Попова написа, че в живота си е правила много грешки и вероятно ще продължи да прави такива, но никой не е задължен да я разбира, прощава или харесва. Тя е категорична, че умее да живее в реалността, а летенето из облаците не е нейното амплоа. „Не съм велика и не се счетам за такава. Аз съм човек и преди всичко жена. Греша като всеки човек, но и си признавам грешките. Затова може да ме съдите, но това съм аз. Може да съжалявам за много неща, но нямам силите да ги променя“, открито призна Диляна Попова.

След това откровение се очаква съвсем скоро тя да даде официално изявление пред медиите, като разбира се, заедно с нея ще се включи и самият Асен Блатечки, от когото хубавицата чака първото си дете. Диляна Попова не издържа и първа проговори след скандала, защото както винаги, тя бе обвинена в най-големия грях като злодейката, отмъкнала мъжа от семейството му.

„Диляна Попова е виновна без вина. Тя и Асен Блатечки се влюбиха. Какво да направим сега, да ги линчуваме ли?! Дори Катерина Горанова – жената на Асен, прие факта нормално и с целия здрав разум, който притежава. За някои неща няма как да се противопоставяш в живота, те се случват сами и помитат всичко, стоящо на пътя им. Такъв е и случаят с любовта между Диляна Попова и Асен Блатечки“, коментират близки до младата двойка актьори.

Остава само те официално да признаят връзката и съжителството си, за да може най-сетне да си отдъхнат. Защото, както знаем отлично, „чудото“ трае само три дни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

16 коментара по “Бременната Диляна Попова: Сори, не сте длъжни да ме харесвате!”

 1. Анонимен

  апр. 14. 2014

  🙂

 2. анонимна

  апр. 14. 2014

  Пожелавам на госпожицата да има дъщеря, с нея да се получи така, да обсебят съпруга ѝ и ще видим какво е любов. Господ бави, но не забравя и връща. За любовта също има граници. След като е семеен твоят „приятел“ отдалечи се и кацаѝ отново някъде пеперудке.

 3. да

  апр. 14. 2014

  хората се срещат и разделят , какво лошо има, насила и без любов не се живее, ако връзката им е била много силна и любовта голяма никой не може да раздели, щом се е случило, нещо им е липсвало

 4. Зо

  апр. 14. 2014

  Анонимна, това изказване от твоя страна е меко казано нелепо! Твоето „проклинане“ е тъпо, не възпитано и нелепо! В цял свят хората се женат не се разбират с полувинките си и се разделят, искам едно нещо да ти кажа, че ако един брак или връзка е достатъчно силна и 1000-да Диляни Попови да се появят този брак или връзка ще остане не покътната! Надявам се ме разбираш какво искам да ти кажа, ако не ще ти го кажа по друг начин, не е виновна Диляна, а Блатечки че не си е държал онова нещо в гащите!

 5. Зо

  апр. 14. 2014

  И още нещо един лаф да ти кажа – слабия мъж има любовници, а силния щастливо семейство!

 6. кипряна

  апр. 14. 2014

  що за глупости-щом в едно семейство няма чувства и разбирателство , по-добре е да се разделят, а и кои сме ние -ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ Т.Е.ТЪЛПАТА, че да ги съдим. има милиони такива двойки, но тези са известни и дайте сега да ги разкъсаме. жената на блатечки го приема без да изказда нищо заклеймяващо, а анонимна чак проклина. никой не е застрахован е мила! утре и на теб може да се случи да се влюбиш и да разделиш семейство

 7. искрен

  апр. 14. 2014

  към последната реплика на Зо – не е лаф – това е истинска притча, произлязла от живота – съвсем е очевидно,че този, не ми е приятно да му назовав името, защото, не е МЪЖКАР!!, ГОЛЯМ ГЛУПАК Е!! тази измислена „манекенка“ от незнам кое си село, ще роди,а после…, „жалка му майка“ на ГЛУПАКА Б….,но „който сам си направи цяло село не би могло“ , браво на ДИЧО!! – съвсем на време се е осъзнал и отървал от тази ЗЛАТОТЪРСАЧКА ОТ СЕЛСКИ ПРОИЗХОД!!

 8. ДЯДКА

  апр. 14. 2014

  стига сте ги одумвали, бе хора! Оставете ги да се обичат! Горките влюбени не могат да се зарадват на щастието , което ги е споходило-това че ще имат детенце

 9. Петя

  апр. 14. 2014

  Пожелавам им щастие .Любовта не пита може ли, не се съобразява кой е свободен и кой не е. Тя те „цапардосва“ и няма как да се измъкнеш .Остава ти да избереш: Дали да си примерен и нещастен или да си щастлив и мразен. Те са избрали второто .И кои сме ние да ги съдим ? Да, ще страда дъщеря му ,ще страда и жена му .Постъпил е честно като е казал на жена си .От цялото си сърце пожелавам на жената на Блатечки отново да намери любовта и да бъде щастлива! Тя го заслужава .

 10. Клео

  апр. 15. 2014

  Блатечки няма ли да се разходи из Гулянци с родата на новата ! Дали е истина или не, но ще му подейства отрезвяващо .Няма сравнение…

 11. ГАЛИНА

  апр. 19. 2014

  AКО АСЕН СЕ КРОТНЕ ДО ТУК-ДОБРЕ!!…НОО,АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА ОПУСТОШАВА СЪРЦА И ЧУВСТВА И ЗА НАПРЕД…ПРОСТО Е ЧУДОВИЩНО!!!!
  ДАНО НЕ Е ВЯРНО,ЧЕ ДО СЕГА БИВШАТА СЪПРУГА Е ПРОЩАВАЛА МНОГОКРАТНО ИЗНЕВЕРИТЕ МУ.ИСКА МИ СЕ ДА НЕ Е ВЯРНО!!!
  АКО Е ИСТИНА,НАСТОЯЩАТА МУ ИЗГОРА ЩЕ ИМА ДА СИ ПАТИ И ДА ВИДИ.
  НОООО,ПЪК–ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕ КАКВО Е НАПРАВИЛА,САМО ЧЕ СЪС ЗАДНА ДАТА.
  “ВСИЧКО ТЕЧЕ,ВСИЧКО СЕ МЕНИ!“

 12. Борислава

  апр. 21. 2014

  Хората, които говорят за Бог и че всичко се връща, май са страдали от нещо подобно… прозира от километри.

  Съгласна съм с коментара на 3о … ако ендо семейство е щастливо, никой не може да го раздели. Само слабите жени които не умеят да признаят грешките си, или това че занимарили връзката си… говорят със злоба и проклинат хората да им се случи същото.
  Зрелите жени разбират, че било по тяхна вина или просто защото любовта е свършила… всеки трябва да поеме по своя си път. 🙂

 13. Име (задължително)

  апр. 21. 2014

  Имаме един живот и не си заслужава да го живеем в компромиси.
  Аз ви подкрепям и много се радвам , че се обичати !

 14. Paliamo

  апр. 22. 2014

  Някой може ли да даде координати на сайта където се предлагат дрехите?

  Благодаря и Поздрави на всички

 15. Име (задължително)

  апр. 25. 2014

  След като любовта не питала и не трябвало да я съдим елемнтарната госпожица, защо тогава се впрягате за пожеланието към евентуалната и дъщеря?! Аз и пожелавам тя да попадне на мястото на жената на Блатечки! Нали в любовта нямало компромиси -е , само до 1-2 години Асен и нея ще я разкара

 16. Име (задължително)

  апр. 25. 2014

  Ама тая мноо грозна бате … пък ква е миризлива …около нея вони на сперма и пот в съчетание

Добавете коментар