Получи си го: Пламен Медаров изоставен и сам!

Получи си го: Пламен Медаров изоставен и сам!
5 (100%) 2 votes

Пламен Медаров си получи урока за огромното си самочувствие!

Любимецът на зрителите и безспорен фаворит във Вип Брадър Пламен Медаров най-сетне си получи урока за огромното си самочувствие, което биеше по търпението на съквартирантите в Къщата. Момчето-чудо се оказа изоставено и само, а вирнатият му нос увисна безславно.

Това стана, след като жената, в която беше лудо влюбен, го заряза най-безцеремонно. Става дума за певицата Ирина Флорин, която известно време се беше оставила на свалките и ухажването на младока Пламен Медаров, но преди броени дни му каза: „Край! Дотук!“. Това разкриха източници от светския елит в столицата, според които развоят на отношенията между Ирина Флорин и Пламен Медаров е възможно най-естествен.

Пламен Медаров беше сериозно ударен по самочувствието

Пламен Медаров беше сериозно ударен по самочувствието

„Ирина Флорин е безкрайно интелигентна и ерудирана жена. А Пламен Медаров?! Стига, бе – че той не знае името на Васил Левски. Какво общо може да има Ирина с човек като него?! Чувствата й към Пламен Медаров бяха чисто приятелски, макар че като всяка жена, и на нея й харесваше някой да четка егото й. В един момент обаче й писна да го възпитава и да му налива познания в главата, и всичко свърши. Само дето гордостта на Пламен Медаров му пречи да види очевидното“, коментират свидетели на отношенията между Ирина Флорин и Пламен Медаров.

Към днешна дата Пламен Медаров бил съсипан от грубото зарязване от страна на Ирина Флорин и дори бил на път да се озлоби към нея, ако на помощ не му се бил притекъл аверът му Мариан Кюрпанов. Той го взел под крилото си и започнал да го води по нощни клубове и дискотеки, само за да го разсее и да премахне черните мисли от главата му.

В момента обаче никой не съжалява Пламен Медаров за случилото се, защото самият той натири жена си Фани и се държа изключително пренебрежително с влюбената в него певица Йоана. При това пред цялата държава.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Получи си го: Пламен Медаров изоставен и сам!”

 1. Анонимен

  апр. 14. 2014

  🙂

 2. Emille Boev

  апр. 14. 2014

  А ВЕ, ПЛАМЕН Е НА 30, ФЛОРИН НА 50?! ЩО ЗА ДИВОТИЯ?!

 3. възмутена

  апр. 14. 2014

  що ни занимавате с тия боклуци-ирина флорин-ерудирана ама е сама значи нещо не й е наред, пламен -тъпанар със самочувствие, защото мисли, че всичко е пари, а тоя гей, Мариан Кюрпанов- за него нямам думи.

 4. Elena Zheleva

  апр. 14. 2014

  ……………

 5. Име (задължително)

  апр. 20. 2014

  Не беше ли гей този ?!

Добавете коментар