Вихра е отмъстена: Иван напуска и Ирина Тенчева?!

Вихра е отмъстена: Иван напуска и Ирина Тенчева?!
4.8 (96%) 10 votes

Иван Христов всеки момент може да си стегне багажа от Ирина, разкриха негови близки!

Много са хората, които ще кажат, че не се гради щастие, на гърба на нещастието на друг. Такова обаче изградиха преди две години Иван Христов и Ирина Сарачинова, по настоящем Тенчева. Скандалът около развода на Иван Христов и водещата Вихра се превърна едва ли не в национален въпрос. Вихра ронеше сълзи в ефир, а Ирина цъфтеше от щастие като влюбена жена.

Днес обаче ролите на двете са на път да се разменят, тъй като Иван Христов тотално охладнял към Ирина. Това разкриха приятели на опосума, които са категорични и в друго – че наближава времето Иван да си стегне багажа и да напусне и Ирина. Която между впрочем, е с няколко години по-възрастна от него.

Иван Христов охладня и към Ирина Тенчева. Коя ли ще е следващата?!

Иван Христов охладня и към Ирина Тенчева. Коя ли ще е следващата?!

„Иван е особен човек и като всеки млад мъж е непостоянен. Да, той беше силно влюбен в Ирина и направи чудеса, за да се събере с нея. Изостави дори и щерка си Ава. След две години съвместен живот обаче, когато двамата си опознаха и кътните зъби, се обади рутината и скуката. Отношението на Иван към Ирина отдавна вече не е същото, а той се държи меко казано безразлично“, разказват приятели и колеги на Иван от ТВ7.

Като доказателство за това те посочват и епизода на шоуто „Денсинг старс“, в което Ирина бе дошла, за да защитава приятелката си Нели Атанасова. А през цялото време Иван не само не я погледна, но и дори не я слушаше, пише HotArena.net. Явно телефонът му бе далеч по-интересен от доводите на любимата жена, след като през цялото време не откъсна очи от него.

Самата Ирина била умна жена и ясно усещала сигналите, които й изпраща поведението на Иван. Дори в разговор пред приятелки тя споделила, че започва да става суеверна и да мисли, че съдбата й връща това, което е причинила на Вихра. Как ще се развият нещата обаче, един Бог знае. И може би Иван Христов…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

8 коментара по “Вихра е отмъстена: Иван напуска и Ирина Тенчева?!”

 1. Анонимен

  апр. 14. 2014

  🙂

 2. анонимен

  апр. 14. 2014

  Заслужаваш си Ирина съдбата. Ти причини това на Вихра и заслужено получаваш същото. Малко ти е, заслужаваш по9вече.

 3. уляна попова

  апр. 14. 2014

  Господ бави, но не забравя….И Иван рано или късно ще си получи заслуженото

 4. Свила

  апр. 14. 2014

  Логичен край на класиката в жанра за секретарката и нейния шеф.Ирина тръгна с лъжа за изневярата на Вихра към Иван за да се показва по телевизора. Времето доказа тази лъжа. Нямаха достойноство да се разделят и тогава да мърсуват, а трябваше съпрузите им и малките им деца да страдат и да станат свидетели на един долен разгул на злобни опосуми.

 5. гао

  апр. 17. 2014

  Има да чака Вихра туй да се случииииии

 6. джен

  апр. 19. 2014

  Не се радвайте напразно , Иванчо да не е луд да остави тази прекрасна жена !

 7. Име (задължително)

  апр. 20. 2014

  Самия факт че е по възрастна от него

 8. Име (задължително)

  юни 15. 2014

  Тази марла Иринка да го духа

Добавете коментар