Измамиха жестоко Крум, той не е на себе си

Измамиха жестоко Крум, той не е на себе си
5 (100%) 4 votes

Крум е бил жестоко измамен и после изнудван от румънски композитор

Долно нещо причиниха на певеца Крум. Композиторът на новата му песен „16 сантиметра“ е излъгал Крум, че не е получил парите по сделката относно авторските права, заради което не позволява на певецът да пусне официално песента в ефира на „Планета“, съобщава Signal.bg.

Измамата на композитора, който е румънец, започнала още с формирането на песента и видеоклипа към нея. Всичко било готово и Крум вече приготвял нещата за официалното представяне на парчето, когато му дошла като студен душ новината от въпросния композитор, че не е получил нищо в банковата си сметка.

Крум стана жертва на алчен румънски композитор

Крум стана жертва на алчен румънски композитор

Първоначално Крум се доверил на композитора, но тъй като все пак става въпрос за много пари, проверил нещата с помощта на следователи. Те са установили долната лъжа на композитора, намирайки доказателства, че парите са били получени лично от него.

Очевидно румънецът е искал да изиграе Крум с двойно по-висока сума от договорената. Доста долна постъпка от негова страна, но певецът не се дава. Той възнамерява да заведе дело, с което законно да принуди румънецът да отстъпи излъчването на песента в ефир. Към момента наглостта на композитора минава всякакви граници с продължаващата лъжа за парите и отказа за съгласие да бъде излъчено парчето по телевизията, ако не му бъде платено.

Крум просто не е на себе си в момента, научи Kliuki.bg. Той много разчитал на този сингъл, надявайки се да стане хит и с него да се завърне триумфално на екран, тъй като през 2014 година феновете още не са видели нищо от него. Сметките на Крум обаче тотално се объркват с тази измама, заради което той съвсем логично е извън кожата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Измамиха жестоко Крум, той не е на себе си”

  1. Анонимен

    апр. 14. 2014

    🙂

Добавете коментар