Ники Михайлов изненада всички с постъпката си!

Вратарят на националния ни тим шокира приятели и недоброжелатели със зрелостта си.

Ники Михайлов и поп фолк дивата Алисия показаха на света, че са заедно и никога не са се разделяли. Футболистът качи снимка в социалната мрежа, на която ясно личи, че не са се отдалечавали с бившата съпруга на Валери Божинов.

На фотото тримата, заедно с малкия Валери са повече от щастливи. Михайлов младши дори подчерта, че не са се разделяли и за миг и всичко това просто е било игра, заблуда. Винаги са били заедно с Алисия и възнамеряват така да бъде и в бъдеще.

[caption id="attachment_312737" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов изненада със зрелостта си Ники Михайлов изненада със зрелостта си[/caption]

Реакциите в Интернет не закъсняха. Феновете им веднага реагираха, че вратарят на националния ни отбор е по-голям мъжкар от благоверния на моделката Николета Лозанова.

Защото той е много по-близко до доведения си син Валери-младши, отколкото родния му биологичен родител. Това се вижда от „птичи поглед”. Дори под снимката Ники не се е сдържал и е написал, че са тримата на почивка с по-малкото му братче.

Което отново предизвика феерия от положителни емоции към особата му. Изпълнителката на „Всичко си за мен” заедно със сина си и любимия си са като едно голямо, задружно и сплотено семейство.

Тримата са на почивка във Верона и определено няма и сянка на раздяла между тях. Или някакво напрежение, породено от тази „идея”, която опитваха да ни внушат зложелателите.

Една от най-одумваните двойки във вип-персоните явно никога не е охлаждала отношенията помежду си.

А подозрителните им другари дори смятат, че вратарят и певицата в най-скоро може да се радват на допълнителен член на новото семейство.

За Михайлов-младши се знае, че е силно привързан към сина на Валери Божинов. Но тази обич е взаимна.

На която родния баща се опитал по всевъзможни начини да попречи. В отговор на това бившата му жена е решена да не спира с делата за издръжка.

Истината обаче е, че вратарят на националния ни отбор е много по-близко до сина на Алисия, отколкото баща му Валери Божинов.