Виктория Джумпарова наранила Мис България (Тайната лъсна в „Къртицата”)

Виктория Джумпарова наранила Мис България (Тайната лъсна в „Къртицата”)
5 (100%) 5 votes

Виктория Джумпарова стана неочаквано „серийна крадла на чужди мъже”

 Виктория Джумпарова лъсна в „Къртицата“, благодарение на „добре информирания“ си бивш.

Моделката може дълго да съжалява, че влезе в приключенското реалити на TV7. Тя трябваше да разкрие най-пазените си тайни, да се справи с откритата враждебност в Базата и хората, заради които биха я осъдили най-много – семейство Русеви. Виктория Джумпарова се справи максимално добре – всички вече са я приели, има и приятели дори, справя се чудесно на игрите и дори има шанс да отиде на финал, видя kliuki.bg

За беда, в Базата все още е най-голямата й провокация – бившият й любовник Емил. Коварният бизнесмен не само я обижда пред камерите и зад гърба й, но и се стреми по всякакъв начин да я очерни в очите на съотборниците си и на зрителите.

В действителност може все още да е привлечен от нея, но това не е пречка да я злепоставя при всеки повод. Емил Русев успя да превърне един обичаен разговор в Базата в грозна интрига. Жертвата му, естествено, беше Виктория Джумпарова.

Докато играчите лежерно одумват футболистите и техните миски, коварният Емил изкара изкусителката си – серийна крадла на женени мъже.

Виктория още не знае какво ще чуе на следващия лайф

Виктория още не знае какво ще чуе на следващия лайф

Стана въпрос за една от носителките на титлата „Мис България” – Теди Бургазлиева. Синеоката красавица имала красива любов и брак с Александър Младенов. Тогава Емо Русев „случайно”, но скорострелно подхвърли, че палавият футболист развалил всичко като легнал с най-близката й приятелка моделка. „Виктория се казва”.

По интонацията и коментара „Пак не е знаела, че е женен” се разбра коя е разбила живота и сърцето на Теди Бургазлиева. Най-зле прие нещата ММА-боецът Георги, който по принцип демонстрираше безразличие към бившата любовница на Емо. Този път спортистът стигна далеч в квалификациите.

Виж как Виктория Джумпарова пострада отново от интригите на Русев във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Виктория Джумпарова наранила Мис България (Тайната лъсна в „Къртицата”)”

  1. Анонимен

    апр. 15. 2014

    🙂

Добавете коментар