Райна хвърля маса емоции и време, за да чете жълтата преса и да остроумничи във Фейсбук

Райна мълчи, мълчи и току „изкрещи” изнервена поредната си истина във Фейсбук!

Певицата, която напоследък не може да роди хит, за да зарадва вярната си агитка фенове, пак истеряса. Повод този път й даде не поредната нетактична забележка на Константин, а жълтата преса, видя kliuki.bg

На Райна не може да й се угоди – писаха, че се зарязала кариерата, за да митка по света – ами не робувала на пеенето по кръчми, а се наслаждавала на радостите в живота. Разказват за приключенията в близки и далечни страни – реве, че творчеството й не може да стигне до феновете. Пишат, че не може да си намери половинка – ами не й било приоритет да си намери идеалния мъж. Накрая й разконспирираха ухажорите и пак ревна във Фейсбук!

[caption id="attachment_312757" align="aligncenter" width="300"]Райна не желае да има нищо общо и да бъде споменавана в едно изречение с такива! Райна не желае да има нищо общо и да бъде споменавана в едно изречение с такива![/caption]

Този път Райна недоволства срещу професията, гражданството, цвета на кожата и каквото там ви хрумне в мъжете, които претендират за пряк достъп до прелестите й. Певицата извади почти пълен списък с тези, които никога, по никакъв повод няма нито да я завиват нощем, нито да й търпят истериите и капризите.

Преди време актрисата Елен Колева беше извадила също списък с колегите, с които не е спала. Тогава бившият й любим дебелашки намекна, че тези, които не е споменала сигурно са й мачкали чаршафите.

Може да се предположи в такъв случай, кой може да изрита Дракон и Карпузи от леглото на лютото македонско девойче. Май само танцьори и певци могат да се класират при Райна!