Колежка отмъкнала любимия на Емилия

Колежка отмъкнала любимия на Емилия
5 (100%) 5 votes

Емилия е била унизена от своя колежка преди години! Анита е взела без проблем любовта й!

Истинска драма е преживяла Емилия преди да се влюби в Коко Динев, научи Kliuki.bg. Тогава тя е имала любовни взаимоотношения с бизнесмен, чието име до ден днешен не е известно, знае се само, че е от Русе. Двамата били истински влюбени, говорят слуховете, преди на хоризонта да се появи бъдещата колежка на Емилия – Анита.

Ани просто омагьосала любимия на Еми и го отмъкнала от нея без да й мигне окото. Месеци наред изпълнителката на „Нежни устни“ страдала и не излизала навън, освен по работа. Драмата на Емилия била наистина огромна, но тогава като ангел спасител се появил Коко Динев, който току-що се бил разделил с Анелия. Футболният бос заличил цялата мъка от сърцето на Еми и я накарал отново да повярва в любовта.

История от миналото на Емилия излезе наяве

История от миналото на Емилия излезе наяве

Анита стана популярна за обществеността чак през тази година, но не толкова с песните си, колкото със скандалните си изцепки. Блондинката бе изгонена от опера заради физически наслади с приятеля си. Наскоро пък пусна скандална фотосесия, на която държи Библията изцяло без дрехи.

Емилия никога не е била от този тип певици като Анита. Тя не търси скандалното и рядко можем да видим от нея нещо непринудено или по-разкрепостено за пред хората. Може би именно затова бившият й я е оставил, търсейки нещо по-динамично. Самата Емилия обаче едва ли съжалява, тъй като след това създаде свое семейство с Коко Динев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Колежка отмъкнала любимия на Емилия”

  1. Анонимен

    апр. 15. 2014

    🙂

Добавете коментар