Преслава здравата се кефи на новата си придобивка

Поп фолк певицата Преслава не спира да се хвали и показва с новата си играчка. Една от най-вървежните певици на фолка е доста обрана откъм маркови тоалети, но явно е доста податлива към придобиване на скъпи играчки.

Отскоро Преси се размотава с „Бентли” в розов цвят и явно много се фука, щом е подразнила и феновете си в социалната мрежа. Те не спират да обсъждат държанието й зад волана, като го определят като намахано, помпозно и дразнещо нахално.

[caption id="attachment_312771" align="alignright" width="300"]Преслава обича скъпи играчки Преслава обича скъпи играчки[/caption]

Изпълнителката на „Режим неприлична” бе поднасяна от колежките си, че се стиска и хич не й се давали луди пари за дизайнерски дрешки. Дори и нейния приятел Азис здравата й се присмя, като изказването му бе разпространено и в Интернет, че не може певица, която вади на вечер по десет бона от участия да се подвизава пред публиката си с конфекция.

Преси „преживя” и други явни и не толкова явни подмятания на колежки от бранша, от рода на тези, че обича да се появява на участията си по нощните клубове и заведения доста семпло, почти безлично.

Родената в Добрич с името Петя Иванова гласовитка обаче не се впрегна и им отговори много спокойно. Тя направо ги разби с логиката си.

Според нея по-важно е как пееш и какъв талант притежаваш, отколкото да хвърлиш луди пари за бутикови одежди и след като ги облечеш един-два пъти да ги захвърлиш. И явно решението й е напълно осъзнато. Но пък се е оставила емоцията да я завладее напълно, фукайки се със скъпарското возило.

Зложелатели обаче уточняват, че луксозната кола не е първа ръка. Тя преди това била собственост на милионерската щерка Алекс Арабаджиева.

Други пък форумци не спират присмеха си и я подмятат, че въпреки че притежава същата марка кола, в същия бонбонен цвят като милиардерската наследница Парис Хилтън не може да й се мери по статут. Нито по материално състояние.

Клюката носи, че шикозната лимузина чиято цена е около половин милион лева не е купена като подарък от любимия й Георги Станоев.

А Бирмата е получил тузарската кола, като победил предишната й собственичка в хазартна игра.