Слави Трифонов се разлюти и овърша студиото си, защото се чувства предаден!

Слави Трифонов отново показа лютия си характер и буквално овърша студиото си. Дългия вече дни наред здраво напряга гласните си струни като крещи с часове по време на репетициите за шоуто. А целият Ку-ку бенд трепери от гнева му.

Който, не е насочен към всички музиканти, а само към един. Пешкирът обаче се "пере" дружно. Слави Трифонов е по-бесен от всякога, защото този път не го е ядосал младият Борис Солтарийски или някоя от танцьорките на "Магаданс", а най-добрият му приятел в лицето на Годжи.

[caption id="attachment_312788" align="alignright" width="300"]Слави фучи като хала, чувства се предаден от Годжи Слави фучи като хала, чувства се предаден от Годжи[/caption]

Слави Трифонов се чувствал предаден жестоко от човека, който имал за свой брат и не се очертава скоро да му мине, вещаят хора от "Шоуто на Слави". А Годжи си спечелил убийствения поглед на Слави Трифонов със скандалното си закъснение от САЩ.

Припомняме, че Годжи и вокалистката на Ку-ку бенд Цветелина Грахич трябваше да останат в Америка за едномесечно турне. Те обаче удължиха престоя си с цели две седмици, като по това време вече трябваше да са се върнали в родината и да работят заедно с колегите си. Да, ама не! Годжи реши да си удължи екскурзията против волята на шефа си, затова Слави Трифонов излязъл от кожата си.

"От всички неща, които дразнят Слави, единственото, което може да го превърне в звяр, е някой да не се съобразява и да прекрачва правилата му. Той счита това за тотално неуважение и дори подигравка. Тъкмо това е причината с Годжи да се скарат здраво и вече дни наред Слави Трифонов или не му говори, или му крещи. Средно положение няма", разказват служители от екипа на шоуто.

Ядът на Слави Трифонов към Годжи пролича и в снощното шоу, когато басистът опита да вземе думата. Но още преди да отвори уста, Слави го изгледа злобно и го скастри с леден тон: "Хайде ти пък точно да мълчиш!". И Годжи млъкна.... Колко ли ще траят буреносните облаци над студиото и дали ще се стовари гръмотевична буря, ще видим.