Шок за всички почитатели на Никол, тя се оказа различна от представите ни

Неочаквано гадже се появи в живота на Никол Станкулова. Прелестната синоптичка върти любов с богаташка на име Силвия, съобщава HotArena.net. Двете били много влюбени и даже в момента разпускат на Малдивите, допълват още колегите.

Информацията за новата изгора на Никол идва от бившата на Силвия, която се казва Ралица. Тя търси начин всячески да си отмъсти, защото именно Станкулова ги е разделила. Ситуацията за синоптичката може да стане страшна, ако някоя медия се съгласи да даде 5 хиляди лева на Ралица за скандални снимки и клипове на Никол и Силвия.

[caption id="attachment_312805" align="alignright" width="300"]Шокиращо ново гадже на Никол Шокиращо ново гадже на Никол[/caption]

Наскоро красивата Никол се озова без официално гадже след раздялата с поредния си мъж, припомня Kliuki.bg. Оказва се обаче, че не той я е оставил, както се изписа наясякъде, а тя е приключила отношенията си с него, за да се хвърли в прегръдките на богаташка.

Шокът от разкритието на въпросната дама е голям, защото Никол Станкулова се води като една от най-харесваните и желани от мъжете жени. Слуховете за неините любовни афери са много, но изненадата става още по-огромна и от факта, че всъщност любовта на Никол с жена не е нещо епизодично, а тя отдавна имала влечения към дамите, но някак успявала винаги да избяга от общественото полезрение по този въпрос. Всичко обаче си има своя край.