Невероятно: Асен Блатечки направи страхотна изненада на бременната Диляна!

Невероятно: Асен Блатечки направи страхотна изненада на бременната Диляна!
4.1 (82.5%) 8 votes

Асен Блатечки е на N-тото небе от радост и реши да зарадва любимата си Диляна Попова!

На седмото небе – там се намират от вече няколко месеца любимият актьор на жените Асен Блатечки и новата му тръпка красавицата Диляна Попова. Те заживяха заедно малко преди Коледа, а ето че манекенката е бременна вече в четвъртия месец. Знае се и, че бебчето ще бъде момче.

Новината, че Диляна Попова ще го дари със син, накара Асен Блатечки да изгуби контрол от вълнение и радост. И затова той решил да изненада любимата си с невероятен подарък – чистак новичък автомобил „Мини купър“. Това разкриха актьори, близки до младата двойка.

Диляна Попова получи чисто нов "Мини купър" от Асен Блатечки, когото ще дари с мъжки наследник

Диляна Попова получи чисто нов „Мини купър“ от Асен Блатечки, когото ще дари с мъжки наследник

Подаръкът си Диляна Попова получила по традиционния начин – завързан с червена панделка, кротко очакващ я пред входа на жилищната кооперация. Красавицата онемяла, защото не очаквала подобна изненада. После обаче не й втръсвало да се хвали с новата придобивка и най-вече с качествата на мъжа до себе си, разкриват нейни приятелки.

Припомняме, че Асен Блатечки вече има една дъщеря от 14-годишния си брак с режисьорката Катерина Горанова, но мечтата му е била да се сдобие и с мъжки наследник. Катерина обаче не искала да забременява отново, затова Асен се принудил да забрави за желанието си. До срещата си с Диляна Попова.

Самата Диляна Попова имаше пет годишна връзка с фронтмена на група Д-2 Дичо, но любовта им рухна безславно, когато Дичо на свой ред отказа на Диляна да я дари с дете.

„Е, Господ си знае работата. Сега Асен и Диляна Попова са заедно, а само след няколко месеца ще станат трима. Най-накрай си намериха достойната половинка и дано това да е завинаги“, пожелават им верните фенове по форумите в нета. Дай Боже да са добри пророци!

Коментари чрез Facebook

коментара

12 коментара по “Невероятно: Асен Блатечки направи страхотна изненада на бременната Диляна!”

 1. Анонимен

  апр. 15. 2014

  🙂

 2. ужасен

  апр. 15. 2014

  Е, ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА – г-цата от някакво си селце, дошла в столицата, целта – ясна – развеждам, отделям дете от баща, ЗАБРЕМЕНЯВАМ, А ПОСЛЕ,Е ПОСЛЕ – ТО Е ЯСНО ….РАЗДЯЛА И ИЗНУДВАНЕ ЗА ИЗДРЪЖКА!! ТАКЪВ Е СЦЕНАРИЯ НА ВСИЧКИ ПРОВИНЦИАЛИСТКИ. Как така тази толкова“талантлива“? и неизвестна на широката публика селянка не си намери нормален младеж,ама то кой нормален човек ще я „вземе“ Блазя му на Дичо, отърва се, да му мисли ГЛУПАКА БЛАТЕЧКИ

 3. Име (задължително)

  апр. 18. 2014

  ДАЛИ СЕ Е СЕТИЛ ДА КУПИ НЕЩО НА ДЕТЕТОСИ??????….

 4. Име (задължително)

  апр. 18. 2014

  ТЯ ,ЛЮБИМАТА МУ,СЛЕД МНОГО КРАТКО ВРЕМЕ ЩЕ МУ СЕ ОТБЛАГОДАРИ……,И ТОГАВА ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА ВРЪЩА ПОДАРЪКА,ЧЕ И С ПАНДЕЛКАТА ЗАЕДНО.. НО АСЕН ДО СЕГА Е ПОКАЗАЛ,ЧЕ Е МЪЖКАР И НЕ ВЯРВАМ НИТО ДА СИ ГО ИСКА ,НИТО ПЪК ДА СИ ГО ВЗЕМЕ……….ЕЕЕ,ВСЕ ПАК ВЕЧЕ Е ПО-ЗАМОЖЕН.НЕ Е КАТО В ПО-СТАРИТЕ ВРЕМЕНА,КОГАТО МУ СЕ НАЛАГАЛО ДА ПРАВИ И МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНИ КОМПРОМИСИ,ЗА ДА ОСИГУРЯВА БИВШЕТО СИ СЕМЕЙСТВО С НОРМАЛЕН И СНОСЕН ЖИВОТ. ТЕ,ПОВЕЧЕТО МЪЖЕ ,КАТО СЕ ЗАМОГНАТ СМЕНЯТ “КОЛАТА“,А ПОСЛЕ И “ЖЕНАТА“.БЕЗ ИРОНИЯ И САРКАЗЪМ СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ГРОЗНИЯ ИЗРАЗ,НООООО-ЖИВОТЪТ ГО ПОКАЗВА………………….И ТО НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ.СИГУРНО РАДОСТТА НА ВЛЮБЕНИТЕ Е ДВОЙНО ПО-ГОЛЯМА,ТАКА КАКТО И МЪКАТА НА ИЗОСТАВЕНАТА СЪПРУГА–И ТО,САМО ЗАЩОТО СА ИЗВЕСТНИ…..ИНАЧЕ,НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО……КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ,КОИТО СА ЗАСЕГНАТИ–ЩЕ ИМ БЪДЕ НЕОБХОДИМ…..А ТОЙ-КЪСМЕТЪТ-НА НИКОЙ НЕ Е ИЗЛИШЕН!!!!!….

 5. Име (задължително)

  апр. 21. 2014

  Харесвам ви ! Бъдете щастливи и влюбени ! Непозволявайте мнението на околните да повлияе на чувствата ви ! Незабравяйте , че СВЕТЪТ Е ЗА ДВАМА ! Радвам се , че скоро ще сте трима !!!!

 6. Име (задължително)

  апр. 25. 2014

  ДА РАЗВАЛЯШ СЕМЕЙСТВА Е ДОЛНО! НИКОГА НЕ СЪМ Я ХАРЕСВАЛ, ПРЕКАЛЕНО Е ПРОСТОВАТА И ЕЛЕМЕНТАРНА, ПРОГРЕСИРА ЕДИНСТВЕНО С ПОЛОВИЯ СИ ОРГАН, НО ДА РАЗБИЕШ ПСИХИКАТА НА ЕДИН ПОДРАСТВАШ ОРГАНИЗЪМ – 14 ГОДИШНАТА МУ ДЪЩЕРИЧКА… ТОВА Е НЕЧОВЕШКО! ЗАСЛУЖАВА ДА И СЕ ВЪРНЕ ЕДИН ДЕН! ТО ЩЕ И СЕ. ГРОЗНА ! ДОЛНА ПОСТЪПКА – КАТО САМАТА НЕЯ! КАК СЕ НАРИЧА ЖЕНАЯ КОЯТО СПИ С МЪЖ, КОЙТО ИМА СЕМЕЙСТВО?! СЕЩАТЕ СЕ ЗА ДУМИЧКАТА С К …… ПОВРЪЩА МИ СЕ, А СЪМ МЪЖ!

 7. КРИСИ

  апр. 25. 2014

  Аз и пожелавам тя да попадне на мястото на жената на Блатечки! Нали в любовта нямало компромиси -е , само до 1-2 години Асен и нея ще я разкара

 8. Иво

  апр. 25. 2014

  Грозна жена! явно не само външно е противна, отвътре също е развалина!

 9. Име (задължително)

  апр. 29. 2014

  Ама вие сте с разбирания от миналия век?!.Какво означава тази взе мъжа на онази,онзи взе жената на този.Никой не взима и не отвлича никой насила с подпрян пистолет до главата.Връзката между двама души се изчерпва или има някакъв проблем и третия човек е само следсвието,но не и причината за раздялата им.

 10. Buntarkata

  апр. 29. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 11. БУБА

  апр. 30. 2014

  Стига плюите деееееее !!! Всеки да живее както иска ! На вас какво ви пречи ???

 12. Mariqna Koteva

  май 06. 2014

  Как може толкова злоба да има в някой индивиди.Диляна е много красива ,без значение от къде е.Никой не може да ги съди.Живота си е техен и ще си го живеят както искат.Много сладка двойка са

Добавете коментар