Асен Блатечки е на N-тото небе от радост и реши да зарадва любимата си Диляна Попова!

На седмото небе - там се намират от вече няколко месеца любимият актьор на жените Асен Блатечки и новата му тръпка красавицата Диляна Попова. Те заживяха заедно малко преди Коледа, а ето че манекенката е бременна вече в четвъртия месец. Знае се и, че бебчето ще бъде момче.

Новината, че Диляна Попова ще го дари със син, накара Асен Блатечки да изгуби контрол от вълнение и радост. И затова той решил да изненада любимата си с невероятен подарък - чистак новичък автомобил "Мини купър". Това разкриха актьори, близки до младата двойка.

[caption id="attachment_312810" align="alignright" width="300"]Диляна Попова получи чисто нов "Мини купър" от Асен Блатечки, когото ще дари с мъжки наследник Диляна Попова получи чисто нов "Мини купър" от Асен Блатечки, когото ще дари с мъжки наследник[/caption]

Подаръкът си Диляна Попова получила по традиционния начин - завързан с червена панделка, кротко очакващ я пред входа на жилищната кооперация. Красавицата онемяла, защото не очаквала подобна изненада. После обаче не й втръсвало да се хвали с новата придобивка и най-вече с качествата на мъжа до себе си, разкриват нейни приятелки.

Припомняме, че Асен Блатечки вече има една дъщеря от 14-годишния си брак с режисьорката Катерина Горанова, но мечтата му е била да се сдобие и с мъжки наследник. Катерина обаче не искала да забременява отново, затова Асен се принудил да забрави за желанието си. До срещата си с Диляна Попова.

Самата Диляна Попова имаше пет годишна връзка с фронтмена на група Д-2 Дичо, но любовта им рухна безславно, когато Дичо на свой ред отказа на Диляна да я дари с дете.

"Е, Господ си знае работата. Сега Асен и Диляна Попова са заедно, а само след няколко месеца ще станат трима. Най-накрай си намериха достойната половинка и дано това да е завинаги", пожелават им верните фенове по форумите в нета. Дай Боже да са добри пророци!