Пади събра очите на журито с уникалния си танц, никой не е очаквал това от една баба

80-годишната баба не се посвени да се яви на кастинг за таланти на култовото шоу „Великобритания търси талант”. Тя заедно с партньора си Нико са умопомрачителни.

Те събраха погледа на жури и публика. Двамата, особено възрастната жена е доказателства, че всичко е възможно и постижимо. И че възрастта не е порок, стига нещата да умееш добре да се справяш с нещата.

[caption id="attachment_312816" align="alignright" width="300"]Баба покори Интернет Баба покори Интернет[/caption]

Танца на Пади спря дъха не само на журито, но и на публиката. Първоначално оценяващите бяха повече от скептични и зле настроени към възрастната жена. Подложиха я на кръстосан разпит и търсеха причините, за да е там тя.

80-годишната баба стоеше обаче наперено, невъзмутимо и се беше барнала в съблазнителен тоалет „ала Едит Пиаф”.

Преди да се хвърли във вихъра на страстните ритми дребната Пади заяви, че иска да спечели първото място, но повече желае да влезне в сърцата на хората и именно те да харесат това, което ще им изиграе.

Камерата улови доста присмехулни усмивки. Които скоро бяха изтрити от лицата им.

След като засвириха първите акорди бабата направи такива акробатични номера и премятания в ритъма на салсата, че и муха да беше бръмнала в залата щеше да се чуе.

Публиката онемя. С възхищение следеше сложните пируети, които сътворяваха на сцената Пади и партньора й Нико. Синхронът между тях беше смайващ. И невероятен. На моменти дори забравяш, че тези пластики на сцената ги сътворява жена на достолепната възраст от 80 години.

Видеото надхвърли четири милиона гледания в социалната мрежа. Шоуто „Великобритания търси талант” е сред най-гледаните телевизионни формати по света. И е отбелязано в книгата за рекордите на Гинес. Стартът му е през 2007 година и оттогава се излъчва в петдесет и девет държави и няколко континента. Всяка една държава го показва в собствена версия. Благодарение на това всяка една страна има възможност да излъчи по ефира вариант на собствено предаване, като покаже талантите, които „виреят” на нейната територия.