Телевизионната медия Би Ти Ви се сдоби с нова журналистка

Най-накрая Би Ти Ви намери на кого да повери мястото на повишената Гена Трайкова. Това е красивата Лиляна Боянова, която идва от ТВ7, пише ПИК. Очаква се Лиляна много да раздвижи медията, която започва да залязва след толкова многото напуснали журналисти в посока Нова ТВ.

Според информацията на Kliuki.bg, Лиляна Боянова е била избрана лично от Гена Трайкова. От месец бившата на Венелин Петков търси на кого да повери Новините, след като получи повишение и от май сяда зад кадър. Боянова е перфектният избор, счита новата й шефка Трайкова, тъй като Лиляна има перфектна визия и богат опит като водещ на новини.

[caption id="attachment_312851" align="alignright" width="300"]Лиляна Боянова ще омайва колегите в Би Ти Ви Лиляна Боянова ще омайва колегите в Би Ти Ви[/caption]

Преди ТВ7 Лиляна Боянова бе част от екипа на Про.бг и всъщност още тогава е работила за Би Ти Ви, тъй като в онова време двете телевизии бяха слети. Хубавицата има опит и в ВВТ и Инфо радио. Двете с Гена Трайкова се познават още от 2008 година. Русокосата началничка е смятала да й предложи работата отдавна, но за всеки случай е прослушала и други кандидатки. В крайна сметка първият й избор се е оказал и последен.

Мъжете в Би Ти Ви вече могат да почнат да празнуват, защото в техния екип идва една невероятна красавица. Да видим обаче дали освен красота, тя ще донесе и нещо друго на медията.