Андреа не издържа и най-после постави Николета на мястото й!

Враждата между певицата Андреа и новоизлюпилата се телевизионна водеща Николета Лозанова е обект на медиен интерес вече няколко години насам. Русокосата и тъмнокосата красавици се надпреварваха да си нанасят удари под пояса, да пускат слухове една за друга или просто да демонстрират ледено пренебрежение.

В последно време обаче нападките на Николета Лозанова към Андреа зачестиха още повече. Съпругата на Валери Божинов не пропуска сгоден момент, за да захапе половинката на Кубрат Пулев в предаването си или да подметне язвителна забележка срещу нея в страницата си във Фейсбук.

[caption id="attachment_312878" align="alignright" width="300"]След удара на Андреа се очаква ответната реакция на Николета Лозанова, която едва ли ще пропусне да клъвне вечната си съперница След удара на Андреа се очаква ответната реакция на Николета Лозанова, която едва ли ще пропусне да клъвне вечната си съперница[/caption]

Но, както се казва - всяко нещо си има граници. Търпението на Андреа също. След като доста време стоеше над нещата и се опитваше да не отговаря на провокациите на бившата си най-добра приятелка, певицата не издържа и нанесе директен удар на Николета.

Право куме в очи - това направи Андреа днес, когато най-после реши да обясни на доброжелателите, а и на зложелателите си защо приятелството й с Николета Лозанова е претърпяло крах. И го направи по най-директния, но и хитър начин.

Андреа постна на стената си мисълта на голямата журналистка Опра Уинфри, че "човек не може да бъде приятел с някого, който иска неговия живот". След което многозначително заяви: "Едва сега всичко ми се изясни". За кого друг може да бъдат предназначени думите на Андреа, освен за Николета Лозанова, коментират потребители в социалната мрежа.

Разбира се, след директния удар на Андреа, се очаква мигновената реакция на Николета Лозанова, която както обикновено надали ще пропусне да клъвне екс-приятелката си за пореден път. Ели пък, когато самата тя е хвърлила ръкавицата.

Само ден може би остава до развоя на събитията... Дали?!