Гаджета от седмица: Любовта пламна в „Господари на ефира“!

Гаджета от седмица: Любовта пламна в „Господари на ефира“!
5 (100%) 3 votes

Любовта може да те споходи навсякъде, но най-често идва на работното място!

Любовта може да те споходи навсякъде – на улицата, в автобуса, в дискотеката, на плажа и къде ли още не. Най-често обаче се случва на работното място, където прекарваме по-голямата част от времето си. Работиш ли в телевизия пък, трябва да си готов да живееш, че и да се гаджосаш там.

Точно това направи и водещият на „Господари на ефира“ Румен Угрински, който най-накрая успя да спечели сърцето на любимата си – адреналинката Пепи. Червенокосата фурия била завладяла ума на Румен Угрински още преди месеци, но го било срам да признае любовта си. Защото Пепи изобщо не отговаряла на чувствата му.

Любов или интерес е връзката между Пепи и Румен Угрински?!

Любов или интерес е връзката между Пепи и Румен Угрински?!

Истината била, че Пепи не приемала сериозно актьора Румен Угрински и го смятала за повърхностен, разпилян, че дори и смешен. В началото той се и държал така, защото изпаднал в депресия след раздялата с Биляна Казакова, от която има дете. Бившата му половинка го натирила, тъй като доста често прекалявал с чашката и дори редовно го гонела от дома им и го пращала да спи в театъра.

След раздялата им обаче Румен Угрински се стегнал и твърдо решил да се вземе в ръце, за да не пропилее и новия си шанс да бъде щастлив в любовта. Той ухажвал адреналинката Пепи като истински кавалер, а я спечелил със завидното си чувство за хумор.

Двамата изглеждали добре заедно, макар че доста служители на Нова телевизия не крият убежденията си, че Пепи се е хванала с Румен Угрински не от любов, а от чист интерес.

„Знаем, че ролята на адреналинките е до време, а това на Пепи наближава. Чрез Румен Угрински тя си запазва мястото в телевизионния ефир, защото е наясно, че той има огромни възможности и може да я уреди на нова, че дори и по-добра позиция в някоя телевизия. Преди му се смееше, сега пък била влюбена. Не вярваме да е любов, повече мирише на интерес“, шушукат из коридорите на Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Гаджета от седмица: Любовта пламна в „Господари на ефира“!”

  1. ГАЛЬО

    апр. 17. 2014

    и на тази й се изостри апетита. сигурно й се иска да е водеща някъде…

Добавете коментар