Преслава успя да разочарова напълно почитателите си Поп фолк дивата Преслава отврати феновете от себе си

Една от най-вървежните певици във фолка се превърна в копи пейс на чуждестранни знаменитости. Новият й албум и видео, около който гаджето на Бирмата бръмчеше шокира меломаните.

Веднага във Фейсбук недоволни потребители изкоментираха най-новия й клип „Пиши го неуспешно”, в който изпълнителката на „Водка за утеха” обеща да е нещо ново, невиждано и супер авангардно. Което обаче се оказа лоша версия на нещо познато и изтъркано.

[caption id="attachment_312892" align="alignright" width="189"]Преслава копира чужди знаменитости Преслава копира чужди знаменитости[/caption]

Ценителите на песните й по клубовете веднага отсякоха, че тя добре е изкомпелирала визията на известната холивудска знаменитост Ева Мендес.

С тази разлика, че актрисата от Америка и корени в Куба носи дрехи с принадлежност към „Долче и Габана”, а добричлийката си е сложила ментета на шикозната дизайнерска марка.

Знаем за нежеланието на Преси да пръска луди пари за маркови дрешки и доста семплия й стайлинг по клубни участия. На който най-върлите й фенове наистина не обръщат внимание, тъй като Преслава умее да ги радва с гласа и изпълненията си.

Но това, което те не могат да й простят е, че най-новото й парче е кавър на гръцка песен.

А тя се силеше да ги убеждава, че е непознато, оригинално и автентично българско.Това, което меломаните не могат да простят на своите любимци е лъжата.

А гласовитата поп фолк икона явно добре есе оплела в нея, щом и вторият й тоалет във видеото не е оригинално, а отново е взаимстван от холивудската знаменитост. Но с тази разлика, че късата черна рокля на 40-годишната американска звезда с вълнисти елементи по ръкавите е на „Валентино”, а тоалета на родната звезда „понамирисва” на имитация.

И то доста неумела. Аксесоарите, както и предметите, които я заобикалят са поредния кич, в който певицата е готова да се потопи, стига да не се разделя с любимите си пачки.