Звезда от „Седем часа разлика“ получи невероятен годежен пръстен

Звезда от „Седем часа разлика“ получи невероятен годежен пръстен
5 (100%) 5 votes

Евелина Борисова, която нашумя с бързи темпове покрай хита „Седем часа разлика“, получи подаръка на живота си и вече готви сватба

Още една от звездите в „Седем часа разлика“ ще мине под венчилото. Това е Евелина Борисова, която получи невероятен годежен пръстен от французин, научи Kliuki.bg. Той е целият в сапфири и е много интересно направен, тъй като е във формата на сърце. Актрисата е останала очарована. Въпреки че от скоро се вижда с въпросния мъж, на такъв пръстен просто не може да се откаже. Освен това той й е бил връчен в безкрайно романтична обстановка. Двамата се разхождали нощем по центъра на Монако, когато мъжът, чието име още е в неизвестност, коленичил и извадил от джоба си уникалния и неповторим пръстен, за който си мечтаят много дами.

Евелина Борисова от хита "Седем часа разлика"

Евелина Борисова от хита „Седем часа разлика“

Евелина Борисова е една от най-красивите актриси в „Седем часа разлика“. Макар да е прехвърлила 40-те, блондинката започна да се налага в киното едва през този век, а преди това има изяви предимно в театъра. Не е известно как точно е пламнала любовта й с французина, но по всички личи, че той е изключително заможен и ще вземе хубавицата да живее при него в Монако. В момента Евелина вече мисли по организацията на сватбата, която най-вероятно ще бъде в Княжеството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар