Слави Трифонов посърнал и съсипан заради сполетяло го нещастие!

Слави Трифонов посърнал и съсипан заради сполетяло го нещастие!
5 (100%) 5 votes

Слави Трифонов върви тъжен и замислен, не говори с никого извън работните задължения!

Слави Трифонов е тотално съсипан и посърнал. Шоуменът е изпаднал в състояние на тежка меланхолия като не говори с никого извън работните си задължения. Дори колегите и приятелите му от Ку-ку бенд не могат да го предразположат да излее мъката си и да не се затваря в себе си. Това разкриха служители от шоуто.

А причината за състоянието на Слави Трифонов е голямото нещастие, което го сполетяло – той загубил бъдещото си дете. Да, Мартина Огнянова е била бременна, но малко след зачеването си е абортирала, говорят хора от предаването, пише вестник „Всеки ден“.

Слави Трифонов можеше най-сетне да стане родител, но уви - Мартина изгуби бебето

Слави Трифонов можеше най-сетне да стане родител, но уви – Мартина изгуби бебето

Отсъствието на Мартина Огнянова от „Шоуто на Слави“ се дължало именно на това, че балерината е била в огромна депресия и заминала за Варна, за да бъде със семейството си и да се съвземе от преживяния шок. Слави Трифонов обаче бил много по-зле от нея.

„Да, Мартина изгуби бебето, но това се отразява много по-лошо на Слави Трифонов. Защото Мартина е млада и животът е пред нея. Тя тепърва ще може да има много деца, докато Слави се съобразява с възрастта си и дори се беше отказал от това щастие. Когато обаче разбра, че Мартина е бременна, направо полудя от радост. Ходеше навсякъде широко усмихнат. Затова лошата вест го съсипа, нормално е“, коментират хора от екипа на шоуто.

Припомняме, че преди месец Мартина Огнянова бе шашнала всички с внезапно наедрялото си коремче и едва сега станало ясно, че тя не е била напълняла, а е чакала дете. Малко са хората, според които новината за бременността на Мартина и загубата на бебето, е кьорфишек.

„Слави Трифонов и Мартина са заедно повече от три години. Нормално беше да си имат наследник. Дано скоро да им се получат нещата“, стискат палци познати и фенове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Слави Трифонов посърнал и съсипан заради сполетяло го нещастие!”

 1. елкаe

  апр. 17. 2014

  жалко, но те ще си имат друго детенце

 2. ju

  апр. 18. 2014

 3. Emille Boev

  апр. 18. 2014

  СЛАВУНДЕРА НЕ ВДИГА ОТ СУМА ТИ ГОДИНИ. бЕБЕТО ( АКО ГО Е ИМАЛО ) Е БИЛО ОТ ЕПРУВЕТКА…. ВСЕ ПАК Е ЖАЛКО… УБУ БЕШЕ И СЛАВУНДЕРА ДА СТАНЕ БАЩА, БЕЛКИМ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ДЪРЖИ ПО- ЧОВЕШКИ СЪС РОБИТЕ СИ…

 4. Geo Don

  апр. 18. 2014

  Може ли поне мъничко да пишете по-християнски в навечерието на такъв празник. Ако познавате идеален човек, споделето го, защото аз не познавам

Добавете коментар