Разочароващ обрат в семейството на Господин Андреев!

Разочароващ обрат в семейството на Господин Андреев!
4.1 (81.54%) 13 votes

Родителите на малкия Господин Андреев разочароваха свои близки!

Малкият Митко Андреев, по-нашумял като Господин Андреев от „Шоуто на Слави“ е дете за милиони. Чаровникът е видимо по-мълчалив и затворен от партньорката си Крисия Тодорова, но затова пък в момента е главата на семейството. Защото на практика Митко Андреев издържа родителите си, разкриват близки до фамилията пред вестник „България днес“.

Митко Андреев печели в пъти повече, отколкото родителите му носят вкъщи и на практика той изхранва всички. Хонорарът, който му дава Слави Трифонов, бил в рекорден за едно хлапе размер, но все още точната цифра се пази в тайна.

Малкият Митко Андреев останал единственият непринуден човек в семейството

Малкият Митко Андреев останал единственият непринуден човек в семейството

Малкият Митко Андреев давал паричките си на мама и тате, като разбира се, само те определяли за какво и как ще се харчат. „Това момченце е само на 9 години, а вече издържа семейството си. Родителите му трябва да са адски горди с него, защото освен на Слави Трифонов и екипа му, той се превърна в любимец на цялата страна“, коментират близки до фамилията на Митко Андреев.

Оказа се обаче, че славата на Митко Андреев повлияла зле на родителите му, които вместо да се радват на успехите на сина си, взели, че си вирнали носа. Особено значима била промяната у майката на Митко Андреев, която работи в солариум в столицата. Жената така си повярвала, че започнала да се държи надменно не само с колежките и приятелките си, но дори и с клиентите.

„Лошо е, когато един човек се самозабрави и се вземе на сериозно. Известният в тяхното семейство е малкият Митко Андреев, но родителите му се държат така, сякаш звездите са самите те. Майката на Митко забрави много от старите си приятелки, защото според нея те не отговаряли на сегашното й ниво и това на семейството й. Какво ще стане обаче, когато Митко Андреев поотрасне или спре да работи в „Шоуто на Слави“ по някаква причина?! Родителите му не осъзнават това, самозабравиха се+, разкриват стари познати на фамилията.

Единственият, който продължава да е естествен и непринуден, е самият Митко Андреев. Зевзекът си остава малко и чаровно хлапе, който обича да плува и да си играе с другарчетата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Разочароващ обрат в семейството на Господин Андреев!”

 1. ДЯДКА

  апр. 17. 2014

  язък за детето, при такива простаци родители , като влезе в побертета кой знае как ще му повлияе славата. А е толкова сладък и естествен

 2. Име (задължително)

  апр. 17. 2014

  От това дете нищо няма да излезе то самото е без самочуствие и с говорен дефект не ми е ясно защо ни го натрапват още.

 3. почитател

  апр. 18. 2014

  как да има самочувствие при такива родители. За да стане от детето човек- „баща трябва“

 4. MM

  апр. 20. 2014

  NAPALNO IZLISHEN E V PREDAVANETO.MNOGO E SLADAK NO GOVORI NERAZBIRAEMO,I NE VIJDAM NOKAKAV TALANT U NEGO.ZASHTO SLAVI GO LANSIRA…BOG ZNAE..

 5. Име (задължително)

  февр. 16. 2015

  Поне нещо хубаво няма ли да напишете или само гледате недостатъците у хората детето колкото може толкова дава даже се престарава понякога

Добавете коментар