Ани Цолова губи професионализъм, откакто е кадър на Нова телевизия

Ани Цолова се оказа голяма ревла...или поне е такава откакто пристъпи прага на Нова телевизия!

Емоционалната водеща се наложи да бъде успокоявана отново от нейния колега и приятел, с когото си поделят товара във воденето на сутрешния блок. Виктор Николаев с гордост обясни защо първото, което чуват зрителите е класическата детска песничка: „Честит рожден ден!”, видя kliuki.bg.

Виновниците за промяната се оказаха две – водещата Ани Цолова, която беше изненадана „от упор” и режисьорката на предаването – Вяра Найденова. Жената, която наистина командва парада в сутрешния блок, се скри от зрителите, но трогнатата й астрална близначка нямаше как да го направи.

[caption id="attachment_312952" align="aligncenter" width="300"]Астралната близначка на Ани Цолова се скри, но тя нямаше къде да отиде Астралната близначка на Ани Цолова се скри, но тя нямаше къде да отиде[/caption]

Развълнувана от топлите думи на Виктор и изненадата на колегите, Ани Цолова се разплака в ефир и дори загърби зрителите, за да не могат да се видят сълзите й. Като кавалер и лоялен колега, Николаев я разсмя, за да може партньорката му да влезе в кондиция по-бързо.

На него не му е за първи път да теши „ревлата” Ани Цолова. Когато отбелязаха годишнината от трагедията в село Бисер водещата отново се разстрои и не можа да сдържи сълзите си. Колегата й и тогава реагира адекватно, макар също да беше съпричастен към спомена от преживяното.

Днес обаче поводът за сълзите на Ани Цолова беше прекрасен и доволният Виктор Николаев направи празника и още по-красив с пожеланията си: