Ани Цолова се разплака отново в ефир – този път от щастие (ВИДЕО)

Ани Цолова се разплака отново в ефир – този път от щастие (ВИДЕО)
5 (100%) 3 votes

Ани Цолова губи професионализъм, откакто е кадър на Нова телевизия

Ани Цолова се оказа голяма ревла…или поне е такава откакто пристъпи прага на Нова телевизия!

Емоционалната водеща се наложи да бъде успокоявана отново от нейния колега и приятел, с когото си поделят товара във воденето на сутрешния блок. Виктор Николаев с гордост обясни защо първото, което чуват зрителите е класическата детска песничка: „Честит рожден ден!”, видя kliuki.bg.

Виновниците за промяната се оказаха две – водещата Ани Цолова, която беше изненадана „от упор” и режисьорката на предаването – Вяра Найденова. Жената, която наистина командва парада в сутрешния блок, се скри от зрителите, но трогнатата й астрална близначка нямаше как да го направи.

Астралната близначка на Ани Цолова се скри, но тя нямаше къде да отиде

Астралната близначка на Ани Цолова се скри, но тя нямаше къде да отиде

Развълнувана от топлите думи на Виктор и изненадата на колегите, Ани Цолова се разплака в ефир и дори загърби зрителите, за да не могат да се видят сълзите й. Като кавалер и лоялен колега, Николаев я разсмя, за да може партньорката му да влезе в кондиция по-бързо.

На него не му е за първи път да теши „ревлата” Ани Цолова. Когато отбелязаха годишнината от трагедията в село Бисер водещата отново се разстрои и не можа да сдържи сълзите си. Колегата й и тогава реагира адекватно, макар също да беше съпричастен към спомена от преживяното.

Днес обаче поводът за сълзите на Ани Цолова беше прекрасен и доволният Виктор Николаев направи празника и още по-красив с пожеланията си:

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ани Цолова се разплака отново в ефир – този път от щастие (ВИДЕО)”

  1. шишко

    апр. 18. 2014

    Ани Цолова се оказа голяма ревла, ами ревливи за щяло и нещяло са старите жени. И тя май се поизноси

Добавете коментар