Скандално: Ето защо Златка Райкова е с Георги Валентинов!

Скандално: Ето защо Златка Райкова е с Георги Валентинов!
5 (100%) 5 votes

Златка Райкова направи скандално изказване, от което пролича истината!

Златка Райкова отново шокира светския елит, след като се разбра каква е истинската причина за връзката й с ММА бореца Георги Валентинов. От доста време насам Златка Райкова не спира да тръби, че Георги е мъжът на сърцето й и, че без него тя била загубена.

Според източници, близки до нея обаче, Златка Райкова далеч не е толкова влюбена в Георги Валентинов, а по-скоро той й служи за реклама. „Всички знаят, че напоследък ММА борците са сред най-вървежните мъже в страната и Златка Райкова дава мило и драго да я снимат наляво-надясно с Георги. Защото не може да се отрече, че момчето е младо, хубаво и надеждно.

Имаш пари, имаш Златка Райкова. Нямаш пари, няма я и нея...

Имаш пари, имаш Златка Райкова. Нямаш пари, няма я и нея…

Истината обаче е, че Георги гледа да угажда за всичко на Златка Райкова и се държи с нея като с принцеса. Спре ли да й купува дрехи и бижута, спре ли да я води по почивки и дотам – ще го зареже, без окото й да мигне“, убедени са хубавици, които редовно обикалят нощните клубове, заедно със Златка Райкова и гаджето й.

Самата Златка Райкова също се изтърва, без да иска и затвърди мнението на приятелките си. Когато я попитаха дали Георги Валентинов успява да я издържа и да задоволява желанията й, Златка Райкова се изказа доста грубо.

Тя заяви, че щом е с Георги, това означава, че парите им стигат и нищо не й липсва. В противен случай нямало да бъдат заедно. Това предизвика бум от коментари във форумите в интернет, където потребители за пореден път се възмутиха от материализма на русокосата красавица Златка Райкова.

Освен това Златка Райкова побърза да се изфука, че имала ново поле за изява, което било и добре подплатена откъм финанси. Отказа обаче да разкрие в какво точно се състои работата й, за да не налетят към нея и други нашенски красавици.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Скандално: Ето защо Златка Райкова е с Георги Валентинов!”

 1. дона

  апр. 17. 2014

  намерила си е добре платена работа- най вървежна за момиче с нейната слава е момиче на повикване

 2. ВЕЛИНА

  апр. 18. 2014

  До кога ще ни занимавате с тази пропаднала и лека жена

 3. ха-ха

  апр. 18. 2014

  Златка Райкова – „елитна светска персона“ – е това е поредния виц за тази простовата и неграмотна селянка от някакъв си селско-цигански провинциален катун. Тя е една долнопробна лъжкиня във всяко отношение, но вие защо ни занивамате с нейните цигански лъжи, ей, най-долнопробната паплач преселила се от дълбоката провинция в столицата не и ЕЛИТ,а просто живуркат като онези жалки женици, които и за „ЧЕП“ не стават ЕЛИТНИ ДАМИ, СА ОНЕЗИ, КОИТО ИМАТ ЕЛИТНО ПОТЕКЛО!!, а тази си е просто СЕЛЯНКА ОТ ПРОВИНЦИЯТА!!

 4. сссо

  апр. 18. 2014

  от двете златки май по – прости няма в цяла България

 5. сссо

  апр. 18. 2014

  Такива с елитно потекло в България няма, защото сме нямали аристократи/благодарение на турското присъствие те са изклани/, но има интелигенция, която умее да се държи в обществото , а и когато се изказва можеш да научиш нещо от тях, а тая….Боже опази-тя има 20 заучени фрази, с не повече от 50 думи в тях

Добавете коментар