Ваня Цветкова предаде най-добрата си приятелка и не показа и грам благодарност, което говори много за характера й!

Ваня Цветкова може да е много талантлива в киното, но в живота актрисата явно не е особено приятна личност. Хубавицата предаде жената, която я преоткри за България и я измъкна от нищото, за да може в момента Ваня отново да бъде сред нашия елит.

Става въпрос за Милена Фучеджиева, която върна Цветкова в България с роля в хитовия "Седем часа разлика". Сценаристката беше близка приятелка на Ваня, заради което актрисата започна работа в сериала, при това с основна роля.

[caption id="attachment_312977" align="alignright" width="300"]Ваня Цветкова предаде най-добрата си приятелка Ваня Цветкова предаде най-добрата си приятелка[/caption]

Няколко години по-късно обаче от благодарността на Ваня Цветкова няма и помен. Тя се е скарала жестоко с Милена и двете вече даже не си говорят, научи Kliuki.bg. Причината се пази в тайна и от двете, но вече плъзнаха слухове, че именно актрисата е виновна за всичко, защото близките й много добре знаели характера й. А той е много тежък, но в негативния смисъл. Ваня била доста надменен, властен  и егоцентричен човек, който мислел предимно за пари, твърдят познати на красивата актриса.

Говори се, че колегите на Ваня Цветкова в "България търси талант" вече я ненавиждат точно заради това й поведение, в което демонстрира и натрапва на останалите, че е повече от тях. Все пак обаче чак подобно предателство дори и от нея не се очакваше. Без Милена Фучеджиева, Ваня Цветкова днес щеше да си продължава да работи в американско казино и никой от днешното поколение български киномани нямаше да я познава.