Зла участ застигна вдовицата на Жоро Илиев!

Зла участ застигна вдовицата на Жоро Илиев!
4.4 (88.57%) 7 votes

Вдовицата на Жоро Илиев или Главния – Мая Илиева не иска да осъзнае, че това е реалност!

Зла участ застигна вдовицата на Жоро Илиев, известен като Главния – Мая Илиева. Тя не иска да осъзнае, че това я застига и споделя пред приятели, че живее в кошмар. От който обаче, за жалост не се очертава да се събуди. Това разкриха близки до съпругата на Главния.

Работата е там, че вдовицата на Жоро Илиев е на път да остане на улицата, да фалира. Тя е затънала в толкова много дългове и заеми, че не може да се отърве. А хотелиерският й бизнес по родното Черноморие е повече от западнал. Кризата е ударила яко по джоба на Мая Илиева, когато днес за пръв път разбира колко труден може да бъде животът без подкрепата на Жоро Илиев.

След кончината на Жоро Илиев, вдовицата му едва сега разбира какво е да си изправен пред фалит

След кончината на Жоро Илиев, вдовицата му едва сега разбира какво е да си изправен пред фалит

Затова тя прибегнала до молби към приятели банкери, един от които е бившия банкер Славчо Христов. Тя дори го завела но гости в луксозната си къща в Доминикана, където заедно с отдиха и красотите, двамата провели много дълги разговори по отношение на това как най-добре вдовицата на Жоро Илиев да спаси финансите си, за да не фалира тотално.

„Мая Илиева е много зле. Покрай Жоро Илиев и приятелите му тя научи много полезни неща за бизнеса и парите. Те й вършиха работа, но преди време, когато финансовата криза не беше чак толкова стегнала гушите на всички. От известен период обаче бизнесът й здраво запада, което я влудява. Жоро Илиев я научи на охолен живот, съчетан с власт и позиции, и ако изгуби всичко това, Мая ще бъде тотално съсипана“, коментират близки до нея и покойния Жоро Илиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара по “Зла участ застигна вдовицата на Жоро Илиев!”

 1. ЙОЛА

  апр. 18. 2014

  хаха! Богатите също плачат….но за това, че ще им вземат хотела, яхтата, а ще им остане САМО луксозната къща в Доминикана и някой друг мезонет в щатите..

 2. ,

  апр. 19. 2014

  taq predi godini kato bqh servitiorka ohranata i me zaplashi s pistolet i s dumite ti taq znaesh li koq e , samo shtoto nqmashe qgodi v restoranta vmomenta da qde

 3. Павел Петров

  апр. 19. 2014

  Абе ти с ягодите не беше ли мъж бе боклук Всеки се оправя както може едни за добре друго изобщо ! Не обиждайте само Мая щото ша ви еба майката !

 4. НИКОЙ

  апр. 20. 2014

  ВАЙ, ОТИ СИ ТОЛКОЗ ЯДОСАН , БРЕ ПАВЛЕ, ДА НЕ СИ РУЧАЛ ОТ РЪКАТА НА МЪЖОТ Й. ОН БАЯ НАРОД Е ВКАРАЛ В ГРОБА….

 5. Хаха

  Ное. 29. 2014

  Коя пък толкова е тая Мая – мутренска курва . До кога тъпаци ще заплашват и живеят на гърба на хората ? Млади и умни деца едва живеят и бягат в чужбина , а тия боклуци трупат пари със заплахи и убийства . Да си остава в Доминикана –
  Един боклук по-малко .

 6. А не я жалете толкова много,бат Жоро я е подсигурил,каквото и да разправят

Добавете коментар