Кубрат Пулев не беше с Андреа на празника си!

Кобрата поля обилно поредната си победа на ринга в компанията на брат си Тервел и компания. Почти в ритуал боксовото ни страшилище е превърнал почерпката си след всяка една регистрирана победа на ринга.

В кариерата на боксьора те оформят внушителната цифра от поредната двадесета на брой. Той наби хърватина Ивица Перкович.

[caption id="attachment_313089" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев празнува без Андреа Кубрат Пулев празнува без Андреа[/caption]

Последният не успя да се о свести след професионалните удари на здравеняка и реши сам да се предаде на четвъртия рунд.

Това стана в Германия в залата за професионален бокс в град Рощок. Българинът буквално смля противника си и грабна поредния приз. След като преди дни Кубрат Пулев се върна от Немско, той решил да се отдаде на заслужен релакс и купон в софийския клуб на Петко Димитров и Иво Тонев.

Това за нашето момче било почти като закон след всяка една победа на ринга.

Компанията пристигнала, заела веднага едно от любимите си вип-сепарета и се настанила да купонясва.

Каква била обаче изненадата на присъстващите в заведението, които очаквали с огромно нетърпение след тях да нахлуе като пролетен вятър прекрасната русокоска Андреа.

Половинката на боксьора обаче, поп фолк дивата Андреа така и не пристигнала.

Липсата й предизвикала смутено шушукане. Нейното отсъствие било осезаемо, още повече че изпълнителката на „Лош герой” винаги жужала около мускулестия си любим и за миг не го оставяла без внимание. Вместо нея на сцената се възкачила Преслава.

Добричлийката не спряла два часа да омайва с чара си гостите на култовата кръчма, както и компанията на боксовия победител. Освен с ослепителна усмивка, неин патент, фолк фурията не спряла да пее хит след хит.

Но за утеха на завистниците Кобрата не е натирил своята любима. Кобрата не е зарязал своята изгора.

Просто Андреа имала другаде покана за участие и не успяла да се присъедини към празника на своя любим. Кубрат пък също не пожелал да отиде с нея, за да не наруши традицията си.