Екипът на Слави Трифонов иска да го линчува

Екипът на Слави Трифонов иска да го линчува
5 (100%) 3 votes

Слави Трифонов силно разтревожен за подчинените си!

Слави Трифонов е дълбоко огорчен и в силен стрес точно преди най-светлия християнски празник – Възкресението на Иисус Христос, научи Kliuki.bg. Хората на Дългия го плашат с бунт и напускане. Проблемът не е от вчера и цели две години хората му мрънкат заради ниските си заплати. Водещият на култовото шоу по Би Ти Ви, макар да е продуцент на различни развлекателни програми и досега е сред най-успешните телевизионери, произвел толкова запомнящи се предавания, е ужасно притеснен заради недоволството на екипа си. Хората, които работят за имиджа му, недоволстват. Дългия цели десет години не е увеличил заплатата им. В добавка тези, които се трудят неуморно за Дългия, всяка вечер на телевизионния екран трябва да са му абсолютно винаги на разположение.

Слави Трифонов

Слави Трифонов

Подчинените му надигат вече вой от факта, че работят за гологлавия телевизионер едва ли не както собствениците на кравешки обор – без почивен ден, без празници, всеки  делник, без да се наслаждават и на миг отдих. В добавка мобилните им телефони трябва да са винаги включени и да бъдат на повикване, Екипът му сравнява работата си като тези на хирурзите, които също трябва да са на разположение, дори и когато се забавляват в извън работно време, телефонните им мобилни устройства е забранено да си ги изключват. Но за разлика от тях, недоволстват от екипа на Дългия, получават за труда си солидно възнаграждение, а те „имали” и хули, и скърцане със зъби, че и обиди. Вярно, не отричат от бенда му, да работиш за Слави Трифонов си е наистина „друга бира”, престиж, имидж, уважение, но портфейлът ти не набъбва, а напротив, паричните постъпления в него не са мръднали от десетилетие, гневят се подчинените му.

За да парира поне част от гнева им, Слави Трифонов е разрешил на музикантите да участват в представления и програми и извън предаването му. Единственото условие, което поставил шоуменът пред екипа си, било да знае къде пеят и играят и да дават процент от хонорара си. Слави Трифонов спазвал обещанието си и извън шоуто. Неговите хора можели да участват в други развлекателни предавания, сватби и партита на богаташи, но само ако и отсрещната страна била акуратна и спазвала договорката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Екипът на Слави Трифонов иска да го линчува”

 1. Голям престиж, няма що! Ку-ку бенд е долнопробен кръчмарски оркестър, който от години шляпа новоселски домашен белот. Отвратителни са!

 2. Iliqn Petrov

  апр. 20. 2014

  golqma pornografiq

 3. Анонимен

  апр. 21. 2014

  🙂

 4. Присила

  апр. 22. 2014

  Не само там е така – навсякъде! Алчността на „работодателите“ е безгранична! Те по-скоро са робовладетели и господари.

Добавете коментар