Том Круз отново влюбен

Том Круз отново влюбен
5 (100%) 6 votes

Том Круз пак се влюби!

Холивудската звезда и сциентолог Том Круз може би отново е срещнал любовта, въпреки трите си неуспешни брака – с Мими Роджърс, Никол Кидман и сладката Кейти Холмс. След раздялата с последната имаше доста шум около двойката, скандали, съд, разправии заради попечителството над общата им дъщеря, но в крайна сметка някак успяха да потушат скандалите и да се разделят по взаимно съгласие. Там също бе засегната темата за манията на Круз по сциентологията, като не малко хора вярват, че тя пречи на щастието в личните му отношения, но Том Круз остава верен на своите убеждения дори и след трите си съсипани брака. Това пък не е нещо необичайно за кино средите, особено зад океана.

Том Круз отново влюбен

Том Круз отново влюбен

Но новото около Том Круз е че както се пише и в изданието „Розали“, от известно време Круз проявява интерес към колежката си – чаровната Лора Препън.

Красивата Лова Препън

Красивата Лова Препън, предполагаемо гадже на Том Круз

Двамата всъщност се познават от години, но явно скоро е пламнала искрата на любовта помежду им. Запознати източници твърдят, че двамата често са засичани да обядват, както и на събирания у други звезди, като става ясно, че Лора и Том Круз са си много близки и се забавляват заедно. Дори се смята, че Том Круз отново се чувства влюбен, сияе от щастие и е на седмото небе. Това отдавна не беше му се случвало, може пък този път да е уцелил точния човек.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Том Круз отново влюбен”

  1. Анонимен

    апр. 21. 2014

    🙂

  2. Gabriella

    май 03. 2014

    Какви ги пишете и вие не знаете, айде поне си направете труда да разберете че името и не е Лора или Лова Препън а е Лаура Препън, и тогава пускайте „клюки“ !

Добавете коментар