Майката на Пол Уокър към бившата му: Аз изгубих детето си и затова ще ти оставя твоето

Майката на Пол Уокър към бившата му: Аз изгубих детето си и затова ще ти оставя твоето
4.3 (86.67%) 6 votes

Черил Ан Уокър се отказа от войната с Ребека и ще остави Медоу да си живее нормално живота

Майката на Пол Уокър показа, че може да бъде човечна и даде на внучка си Медоу възможността да изживее остатъка от тийнейджърските си години с Ребека Сотерос – нейната майка. Това е най-доброто за момичето, защото ще може да живее поне с единия си родител, след като баща й загина трагично.

Kliuki.bg припомня, че след отварянето на завещанието на Пол избухна страшен скандал за попечителството на Медоу Уокър. Баба й реши да заведе дело срещу майката на момичето и да й отнеме правата над 15-годишната й щерка. Причината, която се изтъкваше от Черил, бе алкохолна зависимост на Ребека. Близки до семейството обаче дълбоко се съмняваха в мотивите на 60-годишната опечалена майка, тъй като Черил и Ребека никога не са се разбирали и имаше подозрения, че просто иска да изключи изцяло тази жена от живота на семейството, след като и цялото наследство бе оставено на Медоу, с управител до пълнолетието й нейния дядо.

Борбата за Медоу свърши! Пол Уокър вече може да почива в мир!

Борбата за Медоу свърши! Пол Уокър вече може да почива в мир!

В крайна сметка обаче Черил Ан Уокър размисли и остави Медоу да си живее на спокойствие с единствения й останал родител, както е редно. Близки до фамилията на известния актьор разкриват, че майката на Пол се е разчувствала пред Ребека, тъй като знае какво е да загубиш дете.

„Аз изгубих детето си и затова ще ти оставя твоето“ – е казала през сълзи в откровен разговор Черил на Ребека.

Така в името на детето една дългогодишна вражда бе загърбена. Чест прави на бабата на Медоу, че е осъзнала, че болката на Ребека би била огромна, тъй като самата тя вече я изпита.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Майката на Пол Уокър към бившата му: Аз изгубих детето си и затова ще ти оставя твоето”

  1. Анонимен

    апр. 21. 2014

    🙂

Добавете коментар