Асен Блатечки и Диляна Попова се влюбиха в тази сцена (ВИДЕО)

Асен Блатечки и Диляна Попова се влюбиха в тази сцена (ВИДЕО)
4.1 (82.86%) 7 votes

Асен Блатечки и Диляна Попова са единствената оцеляла двойка от „Стъклен дом”

Асен Блатечки и Диляна Попова се взели след „едно бързо” пред десетина души екип.

Най-интересната светска двойка на сезона изведнъж разкри няколко факта за себе си – заедно са, имат нов дом, чакат бебе и са се влюбили на снимачната площадка. Феновете и на двамата (и особено тези на актьора) пощуряха и жадно поглъщат всяка подробност.
Оказа се, че искрата между Асен Блатечки и Диляна Попова припламнала след гореща сцена по примера на Вал Килмър и бившата му жена Джоан Уоли. Холивудската звезда все разказва как разбрал коя ще е майката на децата му след като краставицата опряла нож в гърлото му в една сцена на „Уилоу”.

Асен Блатечки и Диляна Попова се влюбиха в "Стъклен дом"

Асен Блатечки и Диляна Попова се влюбиха след едно екранно „бързо“

Асен Блатечки и Диляна Попова пък попаднали в страстен водовъртеж, когато заснели първата УАУ-сцена между героите им Чарли и Албена, научи kliuki.bg.  Двамата по различно време бяха „лошите” в първия култов сериал в България след промените.

По сценарий героите им се запознават в бар и лесно стигат до мръсната таванска стая на бившия затворник. Тя не иска да знае нищо за него. Той е изумен, че е срещнал такава жена. След това имат още няколко такива „срещи”, докато не се стига до фаталното наръгване с нож, което едва не оставя героят на Асен инвалид.

Последната обща сцена между двамата е, когато коварната Албена е изправена пред съда и бившият й любовник я закова с показанията си с прилична присъда.

Историята им вече е минало, но тази между Асен Блатечки и Диляна Попова има бъдеще, което ще се роди след няколко месеца. Двамата останаха единствената двойка от „Стъклен дом”, която запази тайната си дълго време и оцеля след като сериалът свърши.

Виж отново сцената, която промени живота на Асен Блатечки и Диляна Попова във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Асен Блатечки и Диляна Попова се влюбиха в тази сцена (ВИДЕО)”

 1. Pavka

  апр. 22. 2014

  Много важно…, супер новина. На кого ли му пука!

 2. Васил

  апр. 25. 2014

  Тази курва, разваляща семейства не заслужава да има семейство. тази връзка е пародия

 3. dani

  юни 16. 2014

  Abe tiq seskasaxa ot seks 😀
  :O★→

Добавете коментар