Борислав е страшно бесен на моделката Бориса

Когато лисицата не успяла да стигне гроздето, тя с „отвращение” казала, че то е кисело.

Когато един мъж, мислещ се за неустоим магнит за женските сърца бъде отхвърлен безпардонно от красива жена, той сипе огън и жупел. Ако е слаб и недостоен. Това направи мъжагата от красивия средногорски град Казанлък, мотал се няколко години из Америка и взимащ себе си за неотразим съблазнител.

[caption id="attachment_313252" align="alignright" width="300"]Бориса отсвири Борислав, той беснее Бориса отсвири Борислав, той беснее[/caption]

Той се опита с традиционните цветя и кутия шоколадови бонбони да направи своя моделката Бориса Тютюнджиева, но 23-годишното момиче тотално го отряза. Като му „зашлеви в лицето”, че е нищо повече от един сваляч, мижитурка, който не грее със собствена светлина, а отразява нещата.

И то доста пошло. Хубавецът, който беше убеден, че само да кимне или намигне и всяка жена ще скочи с него и намачка чаршафите му, получи адска плесница. Мъжкото му его се застраши и като един наистина слаб мъж започна да плюе партньорката си от предаването „Къртицата” Бориса.

Отхвърленият мъж получи подкрепа от зложелатели на моделката и свои приятели.

Те побързаха да се „обърнат за помощ към Интернет”. И оттам изровиха публикувани фотоси от моделката и то доста горещи, които оставиха без сън и с мокри фантазии мъжката половина на човечеството.

Една част от потребителите гракнаха в един глас, че тези палави снимки са аморални и не говорят нищо добро за Бориса. Те дори я обвиниха, че по този начин иска да печели лесна слава. Заради тях притежателката им не може да претендира за почтеност и смиреност.

Но за Борислав и това не се оказа достатъчно. Вечният търсач на женски ласки не можа да преглътне казаното от Бориса, че е сваля всичко женско наред, независимо от раса, визия и възраст. Заради тези язвителни думи Борислав замисли да си отмъсти зверски на моделката.

Вече извън предаването „Къртицата” той не се посвени да каже, че Бориса не е чак толкова хубава и той сгрешил, като й се обяснил в любов.Според мачото тя не може да мине за красив модел на подражание, а и в добавка 23-годишното момиче имала груб и нецензурен език.

В негова подкрепа шефката на „Висаж” Жени Калканджиева заяви, че Бориса не била толкова вървежна и не е известна, както сама се афишира.

Факт е обаче, че ликът на Бориса краси първите страници на много модни списания в страната и извън нея. Кинопродукции също я канят да участва в техни ленти.

Известна или не, мъжката половина се прехласва по нея, чуждестранни фирми я търсят за рекламно лице, а самоуверената красавица си знае цената.