Слави Трифонов прекали: Позволи си нещо недопустимо!

Слави Трифонов прекали: Позволи си нещо недопустимо!
5 (100%) 3 votes

Слави Трифонов премина всякакви граници и буквално се оля!

Слави Трифонов прекали и си позволи нещо недопустимо, с което премина всякакви граници. Това разкриха хора от обкръжението му в „Шоуто на Слави“, след като крак повлече бившият водещ на „Нека говорят“ Росен Петров.

След скандалното изказване на Росен Петров, че докато работили заедно и били приятели, Слави Трифонов си е позволявал да се бърка в личния му живот и да му определя с кои жени да излиза, още няколко души от екипа му признаха същото. Оказа се, че Слави Трифонов се е взел толкова сериозно, че не му стига да командва подчинените си по време на работа, а се опитва да държи юздите и в личния им живот.

Слави Трифонов вбесява хората с властното си поведение

Слави Трифонов вбесява хората с властното си поведение

„Слави Трифонов е много властен човек. Той наистина не се усеща кога започва да прекалява и наред със служебните задължения, да приписва на хората си и други, които касаят само и единствено тях. С ушите си сме чували как дудне на Росен Петров с коя жена да излиза и с коя не, а също така е обсъждал половинките на поне половината си колеги. Най-много обича да говори зад гърба на новите им гаджета, защото знае, че докато чувствата са още пресни и крехки, лесно може да постигне целта си ако иска да ги раздели“, разказват хора от екипа на Дългия.

Те си обясняват факта с това, че Слави Трифонов не се радва на безоблачен и нормален личен живот, макар че от няколко години има уж сериозна връзка с балерината от „Магаданс“ Мартина Огнянова. Двамата са заедно, но Слави Трифонов няма намерение нито да я направи своя съпруга, нито пък за я дари с наследник.

Това било негово решение, за което обаче понякога изглежда съжалявал. „Точно в такива моменти на съжаление, става доста настъпателен и агресивен към другите. Сякаш иска и те да имат неговата съдба и хем да са щастливи с дамите до себе си, хем не съвсем – както на него му изнася“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Слави Трифонов прекали: Позволи си нещо недопустимо!”

 1. анонимен

  апр. 21. 2014

  слави има диагноза МС/ множествена склероза/ и затова не иска да има деца и е толкова агресивен

 2. Анонимен

  апр. 21. 2014

  Slavi tridonov si e edin GADEN CHERVEN PEDAL !!!

 3. Анонимен

  апр. 22. 2014

  🙂

Добавете коментар