Защо Алисия взе неочакваното си решение за Ники Михайлов?!

Защо Алисия взе неочакваното си решение за Ники Михайлов?!
5 (100%) 5 votes

Алисия вече е крайно уморена от непрестанните проблеми с Ники Михайлов!

Фолк певицата Алисия продължи поредицата с натирените от нея мъже. След като преди няколко години тя, а не Валери Божинов, реши да сложи край на отношенията им заради изневярата му с Николета Лозанова, то сега е на път да „отреже“ поредната глава. А тя е на вратаря с доста скандално поведение Ники Михайлов.

Истината е, че от много време насам Ники Михайлов, подобно на Валери Божинов, е по-популярен с личния си живот, отколкото с постиженията на терена. Във въпросния личен живот обаче не фигурира само Алисия, а още ред красавици тип еднодневки. Оказа се, че това е дошло до гуша на Алисия, която вече вдигнала ръце от Ники Михайлов.

Алисия е на път окончателно да зареже неверния Ники Михайлов

Алисия е на път окончателно да зареже неверния Ники Михайлов

Истината е, че певицата все по-рядко се показва в компанията на Ники Михайлов като според запознати, това е нейното наказание за всички проблеми и публичен резил, които й е причинил с безцеремонното си и грубо поведение. Алисия обаче не е решила да стои сама.

Вече повече от седмица тя щъка навсякъде в компанията на колегата си Ангел, с когото записа дуетно парче и когото явно е взела под крилото си. Момчето е по-младо от нея, но пък доста атрактивно и из светските среди се зашушука, че тъкмо той ще е новият принц на Алисия.

„Защо не! Алисия отдавна се умори от изневерите и показността на Валери Божинов, а сега и на Ники Михайлов. А Ангел е едно наистина красиво, но скромно и истинско момче, което на всичко отгоре, е доста запалено по Алисия. Достатъчно е само да видите начина, по който я гледа и всичко ще ви стане ясно. Да, засега Алисия го приема само като приятел, но слабостта й към него дава едно наум, че съвсем скоро може да очакваме и нещо много повече“, убедени са очевидци от обкръжението на Алисия.

Ако това се случи, ударът по самочувствието на Ники Михайлов ще бъде огромен, което от друга страна ще си е справедливо възмездие.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Защо Алисия взе неочакваното си решение за Ники Михайлов?!”

  1. Elena Zheleva

    апр. 21. 2014

    gluposti

  2. Анонимен

    апр. 22. 2014

    🙂

Добавете коментар