Гала изплака личната си мъка!

Гала изплака личната си мъка!
3.7 (73.33%) 9 votes

Гала най-сетне разкри истината за личния си живот и мъжете в него!

Обичаната водеща на предаването „На кафе“ – русокосата Гала изплака личната си мъка и най-сетне разкри истината за живота си извън обективите и за мъжете в него. А те не са много, както тя самата поясни. Едва сега, след толкова години, Гала си позволи да проговори за първия си брак и бащата на щерка си, с когото се разведе.

Гала заяви открито голямата си болка в отношенията и съжителството със съпруга й като това, което най-силно я е тормозило, било фактът, че мъжът й лежал изцяло на неин гръб. Оказва се, че Гала години наред е превивала гръб от работа и паралелно за това се е грижила за дъщеря си Мари, докато господинът до нея, наречен „съпруг“, си е гледал кефа.

Гала издържала бившия си съпруг, което много й тежало

Гала издържала бившия си съпруг, което много й тежало

„Да, това е причината за развода ми. Не можех повече да живея с човек, който не прави нищо и дори не се опитва да ми помага в ежедневието и грижите за семейството. Осъзнах, че характерите ни са коренно различни, както и представите ни за живота, дома и бъдещето като цяло. А разводът бе единственото възможно решение“, разказва Гала и е категорична, че никога не е съжалявала за този си избор, защото страданието й по време на брака, било голямо.

Днес обаче тя побърза да се похвали, че се чувства щастлива и обичана с мъжа до нея – Стефан. Макар и с няколко години по-млад, той отлично я разбирал и знаел какво й е необходимо във всеки един момент.

„Да, Стефан е по-малък от мен, но това не ме притеснява. Срещнахме се съвсем случайно, след едно съобщение по телефона и до днес вярвам, че това е било съдба. Не знам дали ще ви прозвучи сериозно, или не, но истината е, че Стефан е първият по-млад от мен мъж в живота ми. Никога не съм харесвала млади мъже, а да се заглеждам по момчета е било пълен абсурд. Но със Стефан разликата в годините не личи, той е сякаш моята половинка“, споделя Гала толкова искрена, колкото досега не е била.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Гала изплака личната си мъка!”

 1. кипряна

  апр. 21. 2014

  ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ДНЕС СА МНОГО МЪЖЕТЕ, КОИТО ЧАКАТ ДА ГИ ИЗДЪРЖАТ ЖЕНИТЕ. „На този свят човек идва за малко. Едни да ги види светът. Други да видят света. Трети да оставят нещо отдире си. Най – важното, което може да остави човек – едно чисто, едно мъжко име.“ Марко Семов

 2. Анонимен

  апр. 22. 2014

  🙂

 3. АЛ Бънди

  апр. 23. 2014

  Тя разведе първия си мъж защото той беше богат ,а когато фалира го натири и прибра една жалка мижитурка, за да не е сама .Меркантилна пачавра.

 4. Eugeniya Hristova

  ян. 02. 2015

  Да, бе, да! Заряза мъжа, който остави дете заради нея, в момента когато бизнеса му зацикли! Та имам още няколко въпроса: 1.Защо и тя, като Албена Вулева, не си смени фамилията след развода, а си се подвизава с нея / нали толкова мразят идиотите си първи съпрузи?!?!?/ 2. Какви са доходите на момчето Стефан / а пропо, той също заряза дете!!!/ и от какво? 3. Що сега не рИве, че го издържа?!?! Айде стига ни е хвърляла прах в очите…

Добавете коментар