Красавецът Антон Касабов открива шокираща истина за себе си

Красавецът Антон Касабов открива шокираща истина за себе си
5 (100%) 5 votes

Магнетичният красавец от „Денсинг старс” Антон Касабов разкрил ужасяваща истина за себе си

39-годишният европейски шампион по бойни изкуства, който живее в американският щат Калифорния преди няколко години научава нещо неприятно за себе си.

Синеокият каратист Антон Касабов разбира, че бащата, който го е отгледал не му е биологичен родител, а осиновител.

Антон Касабов е шокиран от наученото за себе си

Антон Касабов е шокиран от наученото за себе си

Младият мъж тръгва по следите, за да разбере кой му е създателят. За да се разочарова безкрайно, когато го открива.

Родителят, който го е създал му отвръща гръб, като го обвинява, че го е издирил заради материални облаги.

И за да му иска пари. Това тотално отвращава майстора по бойни изкуства от неговия „истински” отец. Според близки до семейството, преди да срещне майка му, биологичния му баща бил сред най-личните и красиви ергени в селото.

След като двамата се срещат, между тях пламнала любовна връзка. От която майка му забременява с него.

Когато научава „благата вест” истинския родител на Антон си плюе на петите и оттогава никой не знае за него „нито вест, ни кост”. Напереният левент остава девойката сама да се оправя с трудното положение, в което участие има и той. След раждането му майката се жени за достоен и добър човек, който полага грижи за малкия Антон, въпреки че не е негово дете.

Такива, каквито може само един истински родител да направи. След като се среща със студенината и цинизма на истинския си баща, Антон Касабов е повече от благодарен на този, който го е осиновил и отгледал като собствен син. И е дал безрезервно сърцето и душата си, а и средства, за да възпита и направи човек от малкото момче.

На втория си баща Антон дължи и качествата скромност и работливост. Едва осемгодишен Антон Касабов е запленен от каратето. Следват години усилени тренировки и пет европейски титли. На 21 години младият синеок мъж емигрира в САЩ.

Първоначално работи редица нискоквалифицирани работи. Днес синеокият шампион по бойни изкуства е познат и канен за участие от редица холивудски знаменитости в техните филми. Играл е във филми с Джеки Чан, Томи Лий Джоунс, в поредицата „Бързи и яростни”.

Кралицата на попа Мадона също го е искала в свои клипове. Сега Антон Касабов живее в шикозен богаташки квартал в Калифорния и притежава собствена школа по таекуондо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Красавецът Антон Касабов открива шокираща истина за себе си”

 1. ТАНЧЕТО

  апр. 21. 2014

  отново се потвърждава философията на поговорката „Роди ме,мамо , с късмет и ме хвърли на смет“. Добре, че има хора, които могат да се нарекат родители без да са създавали даца

 2. Анонимен

  апр. 22. 2014

  🙂

 3. ДЯДКА

  апр. 22. 2014

  хубаво момче и с късмет. БРАВО!

Добавете коментар