Чудо! Слави Трифонов не вярва, че го споходи такова щастие!

Чудо! Слави Трифонов не вярва, че го споходи такова щастие!
4.6 (91.43%) 7 votes

Слави Трифонов вече е убеден, че чудеса съществуват!

Истинско чудо се случи на Слави Трифонов, който не може да повярва, че го е споходило такова щастие. Шоуменът вече е далеч по-благосклонен към подчинените си, а и към онези, които среща в ежедневието, защото е страшно признателен към съдбата.

А поводът е, че той наистина се излекува и захвърли черните очила, без които буквално не можеше да направи и крачка. Слави Трифонов не просто не се появява с тях в студиото си, а живее един съвсем нормален живот. От множествената склероза зрението му бе на път да изчезне съвсем като го дразнеше и най-малката светлина. Походката му беше неуверена, а колегите му смятаха, че това е краят на пълноценния му живот.

Слави Трифонов се излекува и вече вярва, че чудесата съществуват

Слави Трифонов се излекува и вече вярва, че чудесата съществуват

Е да, но се случи чудото. Оказа се, че Слави Трифонов се е повлиял отлично от нова терапия, която подменила всички клетки в тялото му. Уредът, с който се лекува, изпълва организма с кислород и наистина го е превърнал в нов човек. Слави Трифонов ходи на терапията от няколко седмици и в момента се чувства като прероден.

„Да, Слави Трифонов вече вярва в чудеса и смело може да заявим това. Той беше на път да се отчае, когато разбра за въпросната терапия. В началото изобщо не вярваше, защото досега нищо не бе успяло да му помогне. Този път обаче чудото стана. И Слави Трифонов е убеден, че не само модерните апаратури, а най-вече силното желание и Божията воля са му помогнали да се избави от болестта си“, коментират хора от екипа на „Шоуто на Слави“.

От известно време Слави Трифонов станал далеч по-спокоен и се държал нетипично лъчезарно с всички около себе си. Колегите му отдават това на безмерното щастие от преборената болест и се надяват, че оттук нататък Слави Трифонов ще промени живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Чудо! Слави Трифонов не вярва, че го споходи такова щастие!”

 1. Анонимен

  апр. 22. 2014

  🙂

 2. кети

  апр. 22. 2014

  дано се намери терапия за тази коварна болест

 3. Emille Boev

  апр. 23. 2014

  АКО МУ ПОМОГНЕ ДА ВДИГА ОТНОВО И САМОЛЕТА…. ХЕХЕХЕХЕХЕ

Добавете коментар