Заради Алисия Ники Михайлов е в позиция на напълно низвергнат!

Любовта е нещо много хубаво, но не и когато ти носи проблеми и злини като на Ники Михайлов в момента. Неща, които сякаш са свързани с фолк певицата Алисия. Където и да отиде, бедите сами си ходят след нея - поне от раздялата й с Валери Божинов насам.

След като Валери Божинов й изневери най-нагло с Николета Лозанова, за която после се ожени, Алисия реши да доказва на света, че и тя може да бъде обичана. Като за целта се залепи за вратаря Ники Михайлов. Връзката им предизвика множество дебати, а верността на Ники Михайлов към нея винаги е била под въпрос.

[caption id="attachment_313297" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов се отдалечава все повече от семейството си заради Алисия Ники Михайлов се отдалечава все повече от семейството си заради Алисия[/caption]

Оказа се обаче, че не Ники Михайлов е причинил по-големите страдания на Алисия, а тя на него. Защото най-голямото зло, което гаджето може да ти донесе, е да те отдалечи от семейството ти. А Ники Михайлов към момента е низвергнат от баща си Боби Михайлов и съпругата му Мария Петрова.

Боби Михайлов и Мария Петрова били категорични, че не искат Алисия да прекрачва прага на дома им и правили всичко възможно, за да отделят Ники Михайлов от нея. Вратарят изпадал във все по-чести скандали с родителското тяло, което било категорично, че Алисия е от жените, ставащи за забавление, но не и за нещо сериозно.

Стигнало се дотам, че дори на Великден Ники Михайлов останал далеч от баща си и съпругата му заради Алисия. Тя го накарала да празнува празника с нея и сина й като заявила, че щом Боби Михайлов не я иска в къщата си, то Ники Михайлов трябва да избере нея пред него. И така да бъде винаги.

"Ники Михайлов се чувства страшно зле, защото за него баща му е всичко. Двамата винаги са се разбирали прекрасно, а Ники е черпел много ценни съвети и опит от Боби. Сега му е тежко и мъчно, но още не може да се измъкне от паяжината на Алисия. Знаем обаче, че скоро и това ще се случи, защото не е редно да изоставя семейството си заради една златотърсачка, както я нарича Боби Михайлов", коментират близки на семейството.