Бомба: Алисия причини голямо зло на Ники Михайлов!

Бомба: Алисия причини голямо зло на Ники Михайлов!
5 (100%) 5 votes

Заради Алисия Ники Михайлов е в позиция на напълно низвергнат!

Любовта е нещо много хубаво, но не и когато ти носи проблеми и злини като на Ники Михайлов в момента. Неща, които сякаш са свързани с фолк певицата Алисия. Където и да отиде, бедите сами си ходят след нея – поне от раздялата й с Валери Божинов насам.

След като Валери Божинов й изневери най-нагло с Николета Лозанова, за която после се ожени, Алисия реши да доказва на света, че и тя може да бъде обичана. Като за целта се залепи за вратаря Ники Михайлов. Връзката им предизвика множество дебати, а верността на Ники Михайлов към нея винаги е била под въпрос.

Ники Михайлов се отдалечава все повече от семейството си заради Алисия

Ники Михайлов се отдалечава все повече от семейството си заради Алисия

Оказа се обаче, че не Ники Михайлов е причинил по-големите страдания на Алисия, а тя на него. Защото най-голямото зло, което гаджето може да ти донесе, е да те отдалечи от семейството ти. А Ники Михайлов към момента е низвергнат от баща си Боби Михайлов и съпругата му Мария Петрова.

Боби Михайлов и Мария Петрова били категорични, че не искат Алисия да прекрачва прага на дома им и правили всичко възможно, за да отделят Ники Михайлов от нея. Вратарят изпадал във все по-чести скандали с родителското тяло, което било категорично, че Алисия е от жените, ставащи за забавление, но не и за нещо сериозно.

Стигнало се дотам, че дори на Великден Ники Михайлов останал далеч от баща си и съпругата му заради Алисия. Тя го накарала да празнува празника с нея и сина й като заявила, че щом Боби Михайлов не я иска в къщата си, то Ники Михайлов трябва да избере нея пред него. И така да бъде винаги.

„Ники Михайлов се чувства страшно зле, защото за него баща му е всичко. Двамата винаги са се разбирали прекрасно, а Ники е черпел много ценни съвети и опит от Боби. Сега му е тежко и мъчно, но още не може да се измъкне от паяжината на Алисия. Знаем обаче, че скоро и това ще се случи, защото не е редно да изоставя семейството си заради една златотърсачка, както я нарича Боби Михайлов“, коментират близки на семейството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бомба: Алисия причини голямо зло на Ники Михайлов!”

  1. Анонимен

    апр. 22. 2014

    🙂

  2. Tihomir Stefanov

    апр. 24. 2014

    Интересно кога стана златотърсачка след като е доказала че си изкарва сама парите коя ли според баща му няма да е златотърсачка тая коато е на 8 год и още не познава света. Ако обича сина си ще приеме неговия избор и няма да му налага своето мнение

Добавете коментар