Съпругата на Миро подтикна Златка към отчаяно действие!

Съпругата на Миро подтикна Златка към отчаяно действие!
5 (100%) 4 votes

Златка Димитрова вече не издържа на атаките от страна на законната съпруга!

Златка Димитрова, която спечели последния сезон на шоуто Вип Брадър, бе подтикната към отчаяно действие от страна на съпругата на приятеля си Миро. Красавицата вече не издържа на атаките от страна на законната половинка на любимия си, които стават все по-ожесточени. Това разкриха близки до бургазлийката Златка Димитрова.

От много време насам Златка копнее да се превърне в официалната половинка на Миро, но това все не се случва. Вярно е, че той заживя под един покрив с нея, но големият тормоз на Златка е, че още не е разведен. Междувременно съпругата на Миро не пропуска да я „поздрави“ по телефона или чрез общи познати, което я съсипва.

Златка Димитрова иска да се превърне в съвършената жена, за да задържи Миро

Златка Димитрова иска да се превърне в съвършената жена, за да задържи Миро

И в крайна сметка Златка Димитрова започнала да придобива все по-големи комплекси, свързани главно с външния й вид. „Златка не е добре. Тя постоянно чете статиите за нея в интернет, както и форумите, а това я побърква. Преди време се радваше на завидно самочувствие, а сега постоянно си търси кусури. Причините за това са две – жлъчните подмятания на жената на Миро към нея и най-вече фактът, че има нещо, което й пречи да се превърне в законна негова съпруга. Златка започна да си въобразява, че нещо във визията й куца и се стреми към съвършенство, само и само да закотви Миро при себе си“, разкриват нейни близки познати.

Златка коригира носа си - за кой ли път...

Златка коригира носа си – за кой ли път…

Доказателство за болезнените комплекси на Златка Димитрова е фактът, че тя за пореден път се подложи на операция на носа, въпреки че го беше коригирала вече два пъти. Днес тя е изтънила обонятелния си орган до крайност, въобразявайки си, че с промяната на лицето, ще промени и семейния си статус. Това обаче не е гаранция за нищо, коментират нейни дружки.

Колкото до Миро, той продължава да живее със Златка, но не пропуска и да се прибере у дома, за да види сина си и покрай него и родителката му. А последната използвала всеки удобен момент, за да му покаже нагледно какво изпуска, ако настоява да се разведат. Златка пък треперела от ревност и се чудела какво да направи, за да убеди Миро, че е единствената жена за него. Кой знае какво ще си оперира следващия път, подмятат злите езици.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара по “Съпругата на Миро подтикна Златка към отчаяно действие!”

 1. Анонимен

  апр. 22. 2014

  🙂

 2. Techwork

  апр. 23. 2014

  В борбата за по-добър персонал и специалисти на високо ниво всяка фирма има нужда от професионална консултантска помощ . Това сме ние, компанията за подбор на ИТ кадри в един по-мащабен план. Бързо развиващи се ние отговаряме стабилно на динамичният пазар в света на дигиталната комуникация и услуги. Но това няма да има значене ако не разбираме факта,че сме свързващо звено между хората, които стоят зад тези постижения и осъзнаваме значението на човешкият ресурс във всяка една фирма. Нека да ви покажем предимствата от по-добрия подбор на персонал.

 3. ивайло манолов

  апр. 23. 2014

  ГЛАВНИЯТ КУСУР НА ЗЛАТИ БЛЯК Е УМСТВЕНИЯ И БАГАЖ-ТАКЪВ НЯМА И НИКОЯ ХИРУРГ НЕ БИ МОГЪЛ ДА И ПОМОГНЕ

 4. вили

  апр. 25. 2014

  ЗЛАТКА ЧЕРНАТА НАПЪЛНО Е ОТКАЧИЛА, МИРО СИ ИСКА ЖЕНАТА И ДЕТЕТО А ТЯ, ЗА КЪДЕ Е-ЛУДА

 5. МОРО

  апр. 25. 2014

  КЪДЕ Е ВИСОКО ЖЕНАТА НА МИРО, А ЧЕРНАТА ЗЛАТА Е НА КОНЯ В КРАКАТА, АК ДА И Е НА ТАЗИ КУЧКА

 6. БОБИ

  апр. 25. 2014

  ЗЛАТКА ЧЕРННИЯ КОН-ТРАВЕСТИТА ЩЕ ХВАНЕ НА БОСИЯ ЦЪРВУЛИТЕ

Добавете коментар