Бареков запали нета с култова СНИМКА! (Още предизборни „трепачи”)

Бареков запали нета с култова СНИМКА! (Още предизборни „трепачи”)
4.8 (95.56%) 9 votes

Бареков надмина по популярност вицето си с Мис Джуки, докато води предизборна кампания

Бареков побърка за Великден електората от смях!

Откакто Росен Петров му стана сив кардинал, новата звезда на политическия небосклон проявява впечатляваща идейност в поддържането на имиджа си, забеляза kliuki.bg. Е, трябваше му на Бареков известно време, за да накара избирателите да забравят сензационната снимка на заместника му с Мис Джуки, но чакането си струваше.

Като модерен лидер не пропуска празник и повод, за да се рекламира във Фейсбук и от там по най-оборотните медии. На Велики Четвъртък отговори на Големия въпрос „Кой (боядиса яйца и омеси козунака)?”.
barekov yaica
След това показа мъжество и атлетично тяло като с един удар засегна Бойко и показа колко вдига на лежанка. Бившият премиер срази дечица с умение да вдига тежести, но по-младият Бареков го мина откъм брой и с ирония подхвърли в социалната мрежа: „…не правите това, което правя аз! 100 от лежанка са твърде много…”

Великденската предизборна сесия на енергичния бивш журналист завърши с предизборно „джъз-бъз”. Снимката на Бареков, който позира как пече кебапчета на открито със съответната „униформа” днес е по стените на всички общественици!
barekov
Бивши колеги, настоящи такива, заклети националисти… Всички масово реват срещу него и агитката му! А никой не ще да му каже „Бравос!” за това, че отърва всинца ни от зловещия спомен за Мис Джуки и Росен Петров.
mis-djuki-i-rosen-petrov
Похвалете Бареков поне за начина, по който поздрави избирателите за Великден:

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бареков запали нета с култова СНИМКА! (Още предизборни „трепачи”)”

  1. Анонимен

    апр. 22. 2014

    🙂

Добавете коментар