Анелия – нагла до n-та степен: Провокира Емилия и на Великден

Анелия – нагла до n-та степен: Провокира Емилия и на Великден
5 (100%) 3 votes

Анелия не си взе поука след миналогодишния скандал и пак пробва стария номер

Анелия хвърли ръкавицата отново в лицето на Емилия.

Жените на Коко Динев пак ще се счепкат и то с благословията на свекървата, подозира kliuki.bg. Миналата година настоящата половинка на бизнесмена вдигна страшен панаир във Фейсбук като разбра, че бившата си е организирала среща с феновете в „Кошарите”. Тогава Емилия с право попита: Защо да не я покани у тях като така и така й плащат за личните празници?!

Отзвукът от думите й беше толкова силен, че дори самодоволната Анелия се смири и премести планираното мероприятие на друго място. Двете после пак се помириха, но пък лъсна ясното доказателство, че свекървата все още обожава бившата снаха, пренебрегва настоящата, а за малкия Иван буквално пет пари не дава.

Въпреки клетвите, че недоразуменията и войните са приключили, отново се разразява буря и то – подклаждана от прословутата Беба. И тази година Анелия ще прави среща с фенове, и отново мястото на срещата ще е „Кошарите”. Певицата мазно покани почитателите си във Фейсбук – точно на Великден:
анелия

Докато Емилия празнува със семейството си, съперницата й продължава да навира факта, че все още е подкрепяна дори финансово от майката на Коко. Единствената възможност това да не е нагла провокация е двете да са се разбрали след години омерзение.

У нас има примери за цивилизовано отношение между бивши съпрузи, новите им половинки и дори останалата рода. Аня Пенчева превърна мъжете си в приятели. Мария Игнатова танцува на сватбата на бившия си с Яна….Дали са израснали толкова Емилия и Анелия?!

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара по “Анелия – нагла до n-та степен: Провокира Емилия и на Великден”

 1. Анонимен

  апр. 22. 2014

  🙂

 2. anonimen

  апр. 22. 2014

  Anelia si prosta,tova se znae

 3. nako

  апр. 22. 2014

  АНЕЛИЯ Е МНОГО БЕЗДАРНА КАТО ПЕВИЦА, УВИВА КАТО ВЪЛК..КАТО ЧОВЕК АНЕЛИЯ Е НАГЛА,И ПОДЛА

 4. Kari

  апр. 23. 2014

  Е тая бездарница селска Анелия верво била голям изрод…не мога само едно да разбера като е голяма отварачка що не си поеме поне веднъж на гърба феновете дето уж ги обичала и обсипва с целувки…долна пачавра…Аз мразя жанра до безкрайност но да вземе да се поучи поне от държанието на Алисия и Емилия когато става въпрос за човешки взаимоотношения…Ама то човек като си го няма заложено чувството за отговорност вътре в себе си как човек да и обясни на тая селянка че има една дума в българския речник която тя може би дори не е чувала…МОРАЛ –-аНЕЛИЙЙКЕ морал……..ма ти си толкоз проста че и до сутринта да ти обяснявам все тая…

 5. кики

  апр. 24. 2014

  Анелио, осъзнаваш ли колко си проста?

 6. Име (задължително)

  апр. 24. 2014

  НЕ Е ВИНОВЕН,КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА….КЪДЕ Е ГОЛЕМИЯТ МЪЖ КОКО ДИНЕВ,ДА ТУРИ РЕД ?! УМИРАМ СИ ОТ СМЯХ ВСЕКИ ПЪТ ЩОМ СЪЗРА МАЗНАТА МУ ФИЗИОНОМИЯ. И НЕ МОГА ДА СЕ НАЧУДЯ ТЕЗИ ДВЕ ХУБАВИ,ПЕЧЕЛЕЩИ,МАКАР И ГЛУПАВИ ЖЕНИ КАКВО СА НАМЕРИЛИ В НЕГО?! АМИ,ЧЕ ТОЙ И ХАРАКТЕР НЯМА,ОЧЕВИДНО…

Добавете коментар