Поп фолк певицата Камелия е известна не само с разкрепостеното си поведение

Но и с острия си език. Русата фурия изобщо не си поплюва, а е по-скоро фен на „правилото” – право куме в очи.

Родената в Чипровци изпълнителка на „Залезът и зората” не обича да стои мирна. Още повече да премълчава това, което я гризе отвътре. Някои обаче я обвиняват, че поведението й е поза.

[caption id="attachment_313331" align="alignright" width="300"]Камелия има остър език Камелия има остър език[/caption]

Зад която прозира небезизвестната максима, че когато лисицата видяла, че „гроздето е високо, рекла, че е кисело”.

Певицата, която има куп награди от най-различни форуми и участия в концерти, както и от различни телевизионни шоу продукции не пя тази година на наградите на музикалния гигант „Пайнер”.

Блондинката, грабнала миналогодишния приз за цялостно участие „Revue“ не се въздържа и отново беше повече от язвителна. Тя сподели, че при раздаването на отличията на колегите й залата била полупразна.

Както само Ками умее смело да се разсъблича пред камери и да се показва така както „майка я е родила”, така и изстрелва думи, които попадат право в целта. Някои след изреченото от нея я обвиниха, че я тресе черна завист.

Към някои от нейните колеги, които работят упорито и вадят хит след хит, а тя едва успявала за една година да докара една нова песен, която не може да стигне до никакъв звезден блясък. Но така или иначе Камелия не остава „магарето си в калта”. Защото нещата не са казани коректно. Певицата има в репертоара си не едно и две хитови парчета и множество уникални музикални албума.

Затова тя със самочувствие продължава с неудобните истини. Ками заяви открито, че някои от наградите на нейните колеги не са заслужени. А са нагласени и купени с гласовете на феновете им. И това не е най-страшното.

Според изпълнителката по-опасното е, че подкупените им почитатели освиркват и скандализират конкурентите им, в повечето случаи достойни за музикалните награди. Камелия е убедена, че е недопустимо форумци да участваш в подобно гнусно начинание, провокирано от нейни колеги и колежки.

Певицата остро критикува подобни задкулисни игри, от които не печели никой. А губи целия бранш, страда неговия имидж и просперитет и то в дългосрочен план, твърди Ками.