Диляна Попова заряза притеснението от хорските приказки и показа цялата си красота, докато е в „нежно очакване”

Диляна Попова се показа прекрасна и „малко” бременна напук на критикарите, които разказват, че я е срам от хората и затова се е скрила.

Прекрасната нова любима на Асен Блатечки очаква първото си дете и според слуховете ще го дари с наследник на фамилията. Като бъдеща майка на син Диляна Попова доказа правилото, че момченцата само разкрасяват жените.

Играещата в киното моделка наистина е разцъфнала и кожата й буквално сияе, видя kliuki.bg. Красавицата вече е във втория триместър и както се казва – е преполовила изпитанието.

Диляна Попова може и да страда от хорските одумки, които дори разкриха кога и как са се влюбили с Асен Блатечки, но работата и на двамата не страда от това.

[caption id="attachment_313374" align="aligncenter" width="300"]диляна Попова - прекрасна и бременна Диляна Попова просто сия в очакване на момченцето[/caption]

Актьорът си има успешните роли в театъра и телевизията, журира в „България търси талант”, а новата жена на живота му дублира успеха му. Диляна Попова не просто се радва на ролята си в „Революция Z”, но и скоро няма да се пенсионира като модел.

Брюнетката от Гулянци не се ограничава като посестримите си (или самообявилите си за такива) само да хубавее пред камерите. Явно в нея има онова неназовано „нещо”, което кара фотографите да искат да я снимат, независимо колко е бременна.

А на завистниците им се отваря още работа. Не само открадна най-желаният мъж в държавата, но дори и натрупаните килограми и заобленото коремче не могат да загрозят Диляна Попова.