Ивайла Бакалова разцепи мрака със своята афера с руски олигарх (ВИДЕО)

Ивайла Бакалова разцепи мрака със своята афера с руски олигарх (ВИДЕО)
5 (100%) 4 votes

Ивайла Бакалова шашка Мицич с това колко е недостъпна, Бориса пробва да се набута в нейната „лига”

Ивайла Бакалова изби рибата с хвалби колко оборотна е все още!

Бившата „Мис България” няма равна в приказките. В цялата База на „Къртицата” са се видели в чудо с трите им останали грации. Виктория Джумпарова негласно е обявена за „пътник”, но останалите хубавици направо побъркват мъжете, видя kliuki.bg.

Мицич вече ги изтощи от крайни емоции и вече са вдигнали ръце от нея. Бориса е силиконово изкушение с речник на мутра, но истинското изпитание се нарича Ивайла Бакалова!

Миската не просто има всички данни да е „Къртицата” и само факта, че се кле не я прати досега на елиминационен тест. За капак устата й не спира и няма сила на света, която да я спре да пилее „мъдрост” и житейски опит сред играчите.

Мъжете се избиват за тази преледт. И то само богатите

Мъжете се избиват за тази преледт. И то само богатите

Ивайла Бакалова душа дава всички да разберат, че никога не е била с мъж заради парите му. Първо би барабана и сподели подробности за връзката си с Румен Вълка. Бил прекрасен и я харесал, защото не била материалистка.

За да убеди всички колко не я вълнуват парите, колко вървежна е още и колко недостъпна е тя, Ивайла Бакалова шашна останалите с разказ в спалнята по тъмно. Ако се вярва на разказа й, руски олигарх я ухажвал със самолети и оферти за луксозен живот, ама тя не била такава!

Мицич хълца от изумление пред феноменалната история, а самодоволната Бориса за първи път не успява да се самоизтъкне като хората.

Виж целия разказ на Ивайла Бакалова тип „Аз си мълчах, а той ми го купи” във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Ивайла Бакалова разцепи мрака със своята афера с руски олигарх (ВИДЕО)”

 1. Име (задължително)

  апр. 24. 2014

  тая ивайла бакалова никога не съм я смятала за красавица

 2. Tihomir Stefanov

  апр. 24. 2014

  Ми то всички знаят че мълчанието е знак на съгласие което после до оспориш защото ама виж аз не съм се съгласила на еди какво си. Грозен голямоуст парцал. Не се сещам да е живяла или имала връзка с водопроводчик например за каква се мисли .

 3. олее

  апр. 24. 2014

  Тая грозница за какво се има нито фаца нито акъл явно само една уста и нищо друго.

Добавете коментар