Ивайла Бакалова шашка Мицич с това колко е недостъпна, Бориса пробва да се набута в нейната „лига”

Ивайла Бакалова изби рибата с хвалби колко оборотна е все още!

Бившата „Мис България” няма равна в приказките. В цялата База на „Къртицата” са се видели в чудо с трите им останали грации. Виктория Джумпарова негласно е обявена за „пътник”, но останалите хубавици направо побъркват мъжете, видя kliuki.bg.

Мицич вече ги изтощи от крайни емоции и вече са вдигнали ръце от нея. Бориса е силиконово изкушение с речник на мутра, но истинското изпитание се нарича Ивайла Бакалова!

Миската не просто има всички данни да е „Къртицата” и само факта, че се кле не я прати досега на елиминационен тест. За капак устата й не спира и няма сила на света, която да я спре да пилее „мъдрост” и житейски опит сред играчите.

[caption id="attachment_313384" align="aligncenter" width="300"]Мъжете се избиват за тази преледт. И то само богатите Мъжете се избиват за тази преледт. И то само богатите[/caption]

Ивайла Бакалова душа дава всички да разберат, че никога не е била с мъж заради парите му. Първо би барабана и сподели подробности за връзката си с Румен Вълка. Бил прекрасен и я харесал, защото не била материалистка.

За да убеди всички колко не я вълнуват парите, колко вървежна е още и колко недостъпна е тя, Ивайла Бакалова шашна останалите с разказ в спалнята по тъмно. Ако се вярва на разказа й, руски олигарх я ухажвал със самолети и оферти за луксозен живот, ама тя не била такава!

Мицич хълца от изумление пред феноменалната история, а самодоволната Бориса за първи път не успява да се самоизтъкне като хората.

Виж целия разказ на Ивайла Бакалова тип „Аз си мълчах, а той ми го купи” във ВИДЕОТО ТУК!