Заради решението на Никол: Неочакван обрат в Нова телевизия!

Заради решението на Никол: Неочакван обрат в Нова телевизия!
5 (100%) 5 votes

След като заяви, че ще напусне телевизията, Никол получи изненадваща подкрепа!

Красивата синоптичка Никол Станкулова предизвика истинско сътресение в Нова телевизия с решението си да напусне работа. Никол не издържа на натиска от страна на колежката й Деси Банова, която макар че не й е работодател, го раздава като шефка вече години наред.

От позицията си на по-голяма и по-опитна Деси Банова се разпореждала, както й падне и дори си позволявала сама да определя графиците и работните дни на колегите си Никол Станкулова и Иво Андреев. През последно време тя редовно си взимала почивка по време на уикенди и празници, и заставяла красивата Никол да поема смените.

Никол е много разстроена от отношението на Деси Банова и заплаши, че ще напусне работа

Никол е много разстроена от отношението на Деси Банова и заплаши, че ще напусне работа

Цялото това разпореждане дошло в повече на Никол, която преди дни заяви, че ще си грабне шапката и ще напусне телевизията. И точно това предизвика неочакван обрат в медията, разказват служители на Нова телевизия.

„Никол няма да напусне, защото стана нещо, което никой не очакваше. Всички колеги скочиха в нейна подкрепа и настръхнаха срещу Деси Банова. В момента тя е в позицията на аутсайдер и ако някоя от двете изобщо ще напуска, то това ще е Деси Банова, а не Никол Станкулова. Николчето я обичат всички и когато нададе глас срещу тормоза на Деси, получи страхотна подкрепа. Защитиха я дори Гала и Зайнеб, които нямат нищо общо с новините и прогнозата за времето“, разказват работещи в телевизията.

Неочаквания обрат се отразил като шоков удар за Деси Банова, която изведнъж осъзнала, че или ще започне да се държи нормално и коректно с колегите си, или ще се превърне в персона нон грата в телевизията.

„Смачка й се физиономията като видя, че всички са на страната на Никол, но беше крайно време някой да я постави на мястото й. Телевизията не й е бащиния, така че ще й се наложи да работи като всички останали“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Заради решението на Никол: Неочакван обрат в Нова телевизия!”

 1. Borislava Geogieva

  апр. 23. 2014

  Много е вярно,че никой не трябва да забравя откъде тръгва в началото на кариерата си.Хора които гледат да командват,лицемерят и се правят на хитри и интересни им идва винаги времето и се намира кой да ги оправи бързо.

 2. ивайло манолов

  апр. 23. 2014

  ВЯРНО Е,ЧЕ НИКОЛЧЕТО СЕДИ МНОГО НЕЛЕПО И НЕАДЕКВАТНО НА ЕКРАНА,ПА МАКАР И ДА СЪОБЩАВА САМО ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО.НЕ ОСОБЕНО ИНТЕЛИГЕНТНАТА СИНОПТИЧКА/ПРОТИВНО НА ЛАНСИРАНАТА И ИНТЕЛИГЕНТНОСТ В ШОУТО НА ГАЛА,НО НА ГАЛА ЦЕЛИЯТ И ЕКИП,ОСВЕН КУЛИНАРКАТА,СА АБСОЛюТНО КУХИ ЛЕЙКИ/,ДЕСИ БАНОВА Е КЪДЕ ПО КЛАСНА,АРТИСТИЧНА,НИКОЛЧЕТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА ПРОМЯНА,ЗАЩОТО Е С ПРОМИТ МОЗЪК ПОД ВЛИЯНИЕ НА ВЛАСТНАТА СИ РОДИТЕЛКА

 3. Георги Иванов

  апр. 24. 2014

  НИКОЛЧЕТО СТАВА ЗА ГРУБИЯНСКИ СЕКС

Добавете коментар