След като заяви, че ще напусне телевизията, Никол получи изненадваща подкрепа!

Красивата синоптичка Никол Станкулова предизвика истинско сътресение в Нова телевизия с решението си да напусне работа. Никол не издържа на натиска от страна на колежката й Деси Банова, която макар че не й е работодател, го раздава като шефка вече години наред.

От позицията си на по-голяма и по-опитна Деси Банова се разпореждала, както й падне и дори си позволявала сама да определя графиците и работните дни на колегите си Никол Станкулова и Иво Андреев. През последно време тя редовно си взимала почивка по време на уикенди и празници, и заставяла красивата Никол да поема смените.

[caption id="attachment_313400" align="alignright" width="293"]Никол е много разстроена от отношението на Деси Банова и заплаши, че ще напусне работа Никол е много разстроена от отношението на Деси Банова и заплаши, че ще напусне работа[/caption]

Цялото това разпореждане дошло в повече на Никол, която преди дни заяви, че ще си грабне шапката и ще напусне телевизията. И точно това предизвика неочакван обрат в медията, разказват служители на Нова телевизия.

"Никол няма да напусне, защото стана нещо, което никой не очакваше. Всички колеги скочиха в нейна подкрепа и настръхнаха срещу Деси Банова. В момента тя е в позицията на аутсайдер и ако някоя от двете изобщо ще напуска, то това ще е Деси Банова, а не Никол Станкулова. Николчето я обичат всички и когато нададе глас срещу тормоза на Деси, получи страхотна подкрепа. Защитиха я дори Гала и Зайнеб, които нямат нищо общо с новините и прогнозата за времето", разказват работещи в телевизията.

Неочаквания обрат се отразил като шоков удар за Деси Банова, която изведнъж осъзнала, че или ще започне да се държи нормално и коректно с колегите си, или ще се превърне в персона нон грата в телевизията.

"Смачка й се физиономията като видя, че всички са на страната на Никол, но беше крайно време някой да я постави на мястото й. Телевизията не й е бащиния, така че ще й се наложи да работи като всички останали", коментират източниците.