Невероятна: Яна направи страхотна изненада на Петко!

Невероятна: Яна направи страхотна изненада на Петко!
4.3 (86.67%) 6 votes

Яна Акимова определено знае как да превърне Петко Димитров в мъж за завиждане!

Бизнесменът Петко Димитров със сигурност е случил на съпруга с прекрасната Яна Акимова. А и танцьорката с всеки изминал ден доказва, че отлично знае как да превърне Петко в мъж за завиждане. Направи го и днес, когато му поднесе невероятна изненада.

Макар и бременна в напреднала бременност, Яна Акимова изглежда прекрасно, а според приятели, поддържа формата си не с упражнения във фитнеса, а с тренировки в леглото. Яна не пропуска да дари Петко с нежните си ласки като включва и двойна доза фантазия.

Яна с всеки ден доказва все повече, че Петко не е сгрешил с нея

Яна с всеки ден доказва все повече, че Петко не е сгрешил с нея

Едно от хрумванията й е да сготви на любимия си Петко апетитен специалитет и да му го поднесе, облечена в престилка. Но не обикновена готварска престилка, а такава, на която е изобразено натурално и перфектно изваяно мъжко тяло. „Ммм, вкусно..“, написа Петко Димитров под снимката, която направи на съпругата си и не се сдържа да се похвали с нея във Фейсбук.

Това, което е последвало след свалянето на престилката обаче, го няма в социалната мрежа. И защо ли, щом самата Яна е побързала да се похвали на приятелки, че цяла нощ е обслужвала Петко като същинска гейша. Това била и нейната голяма изненада към него, като въпросната вечер бизнесменът дори не се и сетил да посети заведенията си.

Голяма сладурана!

Голяма сладурана!

„Петко и Яна са буквално родени един за друг. Химията и любовта им е толкова силна, че направо не могат да се отделят един от друг и за минути. А палавата Яна изобщо не оставя съпругът й да разбере, че има бременна жена в къщата. Тя е супер дейна и винаги измисля хиляди начини да го зарадва и изненада. Номерът с гейшата също е минал перфектно“, коментират дружки на Яна като не могат да прикрият леката си завист от щастието й с красивия Петко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Невероятна: Яна направи страхотна изненада на Петко!”

 1. elii

  апр. 23. 2014

  krasiviq petko??? phahahahaahha 6e umra ot smqhhhhhhhhh

 2. оли

  апр. 23. 2014

  красиви са му парите….

 3. хм

  апр. 24. 2014

  Какво толкова невероятно има в това, че тя има престилка с образ на гол мъж….Разбирам да беше само по тази престилка, ама то – обикновена домакиня. А останалото за гейшата са си ваши измислици щом няма снимков материал. Но и то е нормално, те сега в началото на брака, ако не се спукват от е…, кога

 4. kaka

  май 15. 2014

  Напишете същия материал след 10 или 20 години–- Ако още са заедно, де. Сега не е интересно- младоженци са, нормално….

Добавете коментар