Вики Петрова подлуди колегите си от Би Ти Ви

Четирима са мъжете от Би Ти Ви, които са паднали в плен на неотразимата Виктория Петрова. Хубавицата се омъжи за Добромир Иванов, който е оператор в медията, припомня Kliuki.bg. След по-малко от година обаче последва развод и тогава дойде мигът на много журналисти, които тръпнеха да докоснат красивата Вики.

Петър Бакърджиев, който е към спортния отдел на Би Ти Ви, веднага се възползва от ситуацията. Двамата с Вики Петрова се отдадоха на няколкомесечна авантюра, която приключи с разбитото сърце на спортния журналист. Днес той е щастливо женен и с дете от Гергана Гунчева, която е бивша Мис България, така че едва ли е изгубил от раздялата с Виктория.

[caption id="attachment_313433" align="alignright" width="300"]Вики Петрова пленява мъжете в Би Ти Ви с чар и красота Вики Петрова пленява мъжете в Би Ти Ви с чар и красота[/caption]

Красавицата Вики Петрова успя да сложи рога дори на силната като характер Ани Салич. За забежките на по-младата водеща на Новините с Бранко Салич отдавна се знае, но в крайна сметка той се върна при съпругата си, въпреки очевидната по-голяма красота на Виктория.

Така стигаме до наши дни. По всичко изглежда, че последната "жертва" на Вики Петрова се казва Юксел Кадриев. Двамата били просто неразделни и прекарвали почивките си в медията винаги заедно. Въпросът е докога ще се задържи Юксел, защото Виктория явно ползва мъжете и после ги захвърля.

Предвид страхотния външен вид на Вики Петрова, тя никога няма да остане без кандидати за любов, но дали това ще запълни живота й и ще я направи щастлива?! Защото не е тайна, че журналистката често прекарва празниците в самота.