Вижте какво яхва Бербатов!?

Вижте какво яхва Бербатов!?
5 (100%) 4 votes

Димитър Бербатов се е отдал на нова страст

Знае се, че нападателят на Монако обича скъпите играчки. Страстта му към лъскавите возила е пословична. Още повече, че може да си ги позволи.

По-скоро като атракция, отколкото като желание да се надпреварва с ветровете по опънатите магистрали в чужбина. Но така или иначе нашето момче отдавна залита по красивите неща.

Димитър Бербатов обича скъпи играчки

Димитър Бербатов обича скъпи играчки

Меракът на футболната ни легенда към изпънатите супермодерни коли се знае.

Автопаркът на Митко е пълен с най-различен калибър, цвят и марка коли. Сега интересът на младия играч на Монако се е насочил към возилата с две гуми. А именно моторите.

Наскоро Бербо се снима яхнал мощен мотор от шикозна марка. Дали обаче ще си го купи остава пълна тайна. Човекът, който внася средствата в семейството безспорно е Митко Бербатов, но финансовият гуру който какво и дали трябва да бъде купена една или друга вещ е безспорно половинката му Елена и майка на двете му дъщерички.

Деа и Елеа отдавна са обезпечени солидно от татко си с лични сметки и огромни авоари в тях. Сега идва ред и мерака на баща им да бъде задоволен с вещи, които харесва. Но все пак последната дума има Елена.

Партньорката му в живота се оказа парираща сила при желанието на Бербатов да закупи яхта. Красивата вещ така и не влезна в семейството на играча. Причината е, че Елена страда от морска болест, а сумата по прищявката на богатите била изключително солидна. Затова Бербатова казала своето „не” на желанието на съпруга си да я внесе в дома им.

Дали Димитър Бербатов все пак ще преодолее страстта си към моторите и ще се вслуша ли и този път в заръките на жена си? Близки до семейството на футболната звезда са убедени, че и този път „здравия разум” на Елена ще надделее.

А и Митко Бербатов не е от хората, които с лека ръка пилят парите си за неразумни неща. Голяма част от своите финансови постъпления младата ни футболна звезда е вложил в луксозни имоти в различни краища на страната, а и в чужбина.

Димитър Бербатов, за разлика от много свои колеги, а и от голяма част на звездния ни елит никак не обича да се праска по социалната мрежа с фотоси от луксозни ваканции из различни екзотични дестинации.

Прeмереността на Димитър Бербатов е пословична, а явно с това си качество напълно си допада и с майката на децата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар