Димитър Бербатов се е отдал на нова страст

Знае се, че нападателят на Монако обича скъпите играчки. Страстта му към лъскавите возила е пословична. Още повече, че може да си ги позволи.

По-скоро като атракция, отколкото като желание да се надпреварва с ветровете по опънатите магистрали в чужбина. Но така или иначе нашето момче отдавна залита по красивите неща.

[caption id="attachment_313441" align="alignright" width="300"]Димитър Бербатов обича скъпи играчки Димитър Бербатов обича скъпи играчки[/caption]

Меракът на футболната ни легенда към изпънатите супермодерни коли се знае.

Автопаркът на Митко е пълен с най-различен калибър, цвят и марка коли. Сега интересът на младия играч на Монако се е насочил към возилата с две гуми. А именно моторите.

Наскоро Бербо се снима яхнал мощен мотор от шикозна марка. Дали обаче ще си го купи остава пълна тайна. Човекът, който внася средствата в семейството безспорно е Митко Бербатов, но финансовият гуру който какво и дали трябва да бъде купена една или друга вещ е безспорно половинката му Елена и майка на двете му дъщерички.

Деа и Елеа отдавна са обезпечени солидно от татко си с лични сметки и огромни авоари в тях. Сега идва ред и мерака на баща им да бъде задоволен с вещи, които харесва. Но все пак последната дума има Елена.

Партньорката му в живота се оказа парираща сила при желанието на Бербатов да закупи яхта. Красивата вещ така и не влезна в семейството на играча. Причината е, че Елена страда от морска болест, а сумата по прищявката на богатите била изключително солидна. Затова Бербатова казала своето „не” на желанието на съпруга си да я внесе в дома им.

Дали Димитър Бербатов все пак ще преодолее страстта си към моторите и ще се вслуша ли и този път в заръките на жена си? Близки до семейството на футболната звезда са убедени, че и този път „здравия разум” на Елена ще надделее.

А и Митко Бербатов не е от хората, които с лека ръка пилят парите си за неразумни неща. Голяма част от своите финансови постъпления младата ни футболна звезда е вложил в луксозни имоти в различни краища на страната, а и в чужбина.

Димитър Бербатов, за разлика от много свои колеги, а и от голяма част на звездния ни елит никак не обича да се праска по социалната мрежа с фотоси от луксозни ваканции из различни екзотични дестинации.

Прeмереността на Димитър Бербатов е пословична, а явно с това си качество напълно си допада и с майката на децата си.