Милен Цветков шокира с признание

Цапнатият водещ на „Часът на Милев Цветков” по Нова телевизия втрещи зрителите с брутално откровение. Милен Цветков безцеремонно заяви от синия екран, че от време навреме раздава правосъдие над сина си. С шамари.

[caption id="attachment_313444" align="alignright" width="215"]Милен Цветков умее да шокира Милен Цветков умее да шокира[/caption]

Това била възпитателна мярка. Макаренковското учение, така добре прилагано в недалечното ни минало, чийто създател е руски педагог и писател не било чуждо на голяма част от българските бащи и майки, които с юмруци вкарвали наследниците си в правия път.

Това сподели теле водещият, който е баща и на пораснала дъщеря от първия си брак.

Синът му Боян, роден през август 2012 година често бил по шляпван от българския телевизионер. Ивета, половинката на журналиста и майка на сина му нямала нищо против възпитателните методи на мъжа си.

Само да не се стигне дотам, че да пребиваш детето си ката ден до несвяст, да го осакатиш или утрепеш. Ивета била също на мнение, че това е правилният начин малкото момче да не израсне като поредния лигльо.

направлявано,едно момче нямало вечно да остане залепнал за полата на майка си, а ще съумее като порасне да вземе живота си в собствените си ръце.

Бившият водещ на „Здравей, България” е забранил на малкия си син да гледа и телевизия. Тази крута мярка устатия телевизионер е „заимствал” от строгите си родители. Те разрешавали на малкия Миленчо да гледа само „Лека нощ, деца”.

Баща му и майка му били на мнение, че многото взиране и вторачване в синия екран „докарвали” на децата закърняване на въображението и „ограбване” на говорната им реч.

Тази крута мярка спрямо него днес била адмирирана от лудата глава Милен Цветков. Открито водещият на „Часът на Милен Цветков” признавал, че го прилага и над невръстното си момченце. Напълно убеден, че е прав.