Нов млад меринджей завладя мрежата (ВИДЕО, което ще стане култово)

Нов млад меринджей завладя мрежата (ВИДЕО, което ще стане култово)
3.8 (76.67%) 6 votes

Млад меринджей отново е жертва на агресивна тъща и още по-агресивна рода – атаката е с права лопата и леген

Млад меринджей отново се превърна в сензация в нета. Този път не става въпрос за злополучния бивш зет на Катя и Свилен от Градинарово, Варненско, а чисто нов представител на феномена „истерясала тъща бие натрапника”.

Новият образ невъзможен пак е откритие на Жоро Игнатов. Режисьорът с юридическо образование, отново се натъкна на истински образци, излезли като от филм на „Куктурица”, видя kliuki.bg

Жоро не спира да си търси белята, докато гарантира справедливо отразяване на страните в „Съдебен спор”, но току се натъкне на удар, който да го вкара в Златния фонд на телевизията.
merindjey
Миналата година, благодарение на неговата смелост (и бдителните „Господари на ефира”), Фейсбук беше залят с колажи, лафове и видеа посветени на лютата тъща на прокудения млад меринджей от Градинарово.

Тази година Жоро е надминал постижението си с други представители на вечния кофликт. Пак имаме цигани – тъща, която ненавижда зет си-  един млад меринджей, но този път никой не крещи: „Значи телевизора ли викаш, уе ейй!” или „Ей, ще счупя тоз телевизор!”. Този път положението е двойно по-опасно!

Тъщата има рода – също толкова агресивна! Дори атаката не е с камъни и дърве, а с права лопата и леген! Жалко само, че култови лафове не могат да се изведат! Никакво „Ко?НЕ!”, а изстрели като от картечница! …И още един многострадален млад меринджей!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Нов млад меринджей завладя мрежата (ВИДЕО, което ще стане култово)”

  1. Човека'С Маската

    апр. 24. 2014

    Айде някой най-после да каже кой епизод на Съдебен Спор е това де … ееее то бива значи статии , бива – ама – айде де 😀 😀 😀

Добавете коментар