Емил Русев използва притча, за да блесне в самодейната вечер със забавни лични истории в „Къртицата”

Емил Русев доказа славата си на Лъжливото овчарче във вечерта със забавните лични истории.

Скучаещите играчи в „Къртицата” тази година не убиват времето с много алкохол и пиянски изцепки (правят го само по рождени дни или големи празници), забеляза kliuki.bg. Настоящите претенденти за Голямата награда се доказаха като по-идейни и си организират различни забавни мероприятия. Снощи зрителите видяха една вечер с домакини Сано и Моро, в която всички трябваше да блеснат с лична история.

Най-интересен беше Емил Каменов, който дори разплака новата си любима с феноменалните си премеждия като Дон Жуан. Бдителните почитатели на „Къртицата” обаче забелязаха съименникът му Русев.

Неверният мъж, който е най-подозиран за Предателя в шоуто, определено има проблем с казването на истината. Той разказа на съотборниците си история за бира, вурстчета и „афро-американец”. Русев може да е „политически коректен”, но никак не го бива в прикриването.

Като изневерява, не само разбира жена му, но и цялата държава. Като се прави на забавен – веднага му лъсват измислиците. Оказа се, че историята му е вдъхновена от популярна притча, която търсещите духовно развитие фейсбукари разпространяват. Можете да я срещнете във всички възможни групи за популярна психология: pritcha Че хората по света си приличат, е ясно отдавна. Че няма нищо ново под слънцето – също. Но пък преживяванията да са толкова еднакви?! Емил Русев просто доказа, че обича да живее в две реалности: